Κ. Παπουτσάκη: Στα μπουζούκια χωρίς τον Αντώνη...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papoutsaki_6384956bΜετά την επίσκεψή της στην Χαλκιδική και τις ολιγοήμερες διακοπές της με τον Αντώνη Κανάκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη επέστρεψε μόνη την Πέμπτη στην Αθήνα και την ίδια μέρα επισκέφθηκε τα μπουζούκια με φίλες της!

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε το Romeo για να διασκεδάσει και όσοι την είδαν είχαν να λένε ότι φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση και ιδιαίτερα κεφάτη. Φυσικά, μόνο εντύπωση δεν προκαλεί κάτι τέτοιο, καθώς η επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη συνοδεύτηκε από πολλά ευχάριστα γεγονότα για εκείνη. Από τη μία είδε νυφούλα την πολύ καλή της φίλη, Σίσσυ Χρηστίδου, και από την άλλη πέρασε μερικές πολύ τρυφερές στιγμές στο πλευρό του μίστερ «Ράδιο Αρβύλα».

Το ζήτημα βέβαια είναι τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα ανάμεσά τους. Είναι ζευγάρι ή πέρασαν καλά και αυτό ήταν; Φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για το δεύτερο σενάριο, ωστόσο εμείς μάθαμε ότι η Κατερίνα έλεγε στις φίλες της την Πέμπτη ότι είναι ενθουσιασμένη με τον Αντώνη και τον χαρακτήρα του και πως το βλέπει σοβαρά το θέμα. Τουλάχιστον από την πλευρά της έτσι είναι τα πράγματα. Τώρα αν ο παρουσιαστής έκανε απλά το κέφι του και δεν έχει διάθεση για κάτι παραπάνω, θα φανεί σύντομα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.