Ο Κώστας Ευριπιώτης πήρε εξιτήριο και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

evripiwtis_834566bΕδώ και μερικά εικοσιτετράωρα, ο Κώστας Ευριπιώτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον περιμένει πώς και πώς να ανέβει ξανά στο σανίδι! Ο γνωστός ηθοποιός είχε πέσει θύμα τροχαίου με τη μηχανή του στην περιοχή του Λουτρακίου και έμεινε διασωληνωμένος έξι ολόκληρες μέρες στην Εντατική. Αποκόμησε ενηνάντα ράμματα στο πρόσωπο και δύο κατάγματα στο πόδι, αλλά ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά!

«Υπήρξαν πραγματικά πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας μου και τους ευχαριστώ. Άνθρωποι από το δικό μου χώρο, αλλά και από την περιοχή μου, τον Άγιο Δημήτριο. Άνθρωποι που δεν γνώριζα από κοντά. Με τιμά το προσωπικό ενδιαφέρον του υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου που επικοινώνησε με τον αδελφό μου. Αλλά και του δημάρχου της Αθήνας κ. Νικήτα Κακλαμάνη που πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο και ζήτησε, όπως μου είπαν αργότερα, "να γίνει το καλύτερο για τον αγαπημένο μας ηθοποιό γιατί -αν τι άλλο- πρέπει να μας κάνει πάλι να γελάμε". Τους ευχαριστώ όλους. Όπως και τους συναδέλφους μου που είπαν καλά λόγια για μένα και ότι είμαι απαραίτητος για τη συντεχνία μας. Τουλάχιστον μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω. Ηταν επίσης πολύ σημαντικό για μένα οι εκδηλώσεις του κόσμου και η ανησυχία του. Κατάλαβα ότι με αγαπούν», είπε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Espresso» και ακολούθως συμπλήρωσε:

«Αν δεν υπήρχα, θα ένιωθα λιγότερο γεμάτος και δεν θα μπορούσα να δώσω στον κόσμο αυτό που του είναι απαραίτητο, δηλαδή, το γέλιο για να βρισκόμαστε και να υπάρχουν και αυτοί. Η περιπέτεια με έκανε διαφορετικό. Γινόμαστε αντικειμενικά πιο σκληροί. Η πιο λογική εξήγηση στη ζωή μας είναι η αναπνοή. Αφού αναπνέω, ζω. Ελπίζω από εδώ και στο εξής το περπάτημά μου να μην είναι... φάλτσο και το λέω αυτό γιατί φέτος, που παίζω στη "Βουλή με τις τρελές", έδωσα όλο μου το "είναι" και ειδικά στο σκετς με την υπουργό Εξωτερικών κυρία Μπακογιάννη. Με τι... αέρα θα έβγαινα στην Ευρώπη αν δεν μπορούσα να προχωρήσω;»

Τέλος, αναφορικά με τη χρονική περίοδο που θα τον δούμε ξανά στη σκηνή, ο Κώστας Ευριπιώτης επισήμανε: «Οι γιατροί δεν μου επιτρέπουν να παίξω άμεσα, αλλά θα επιστρέψω στο τέλος της σεζόν. Το "Κλουβί με τις τρελές" και οι αγαπημένοι μου συνάδελφοι που τόσο μου συμπαραστάθηκαν με περιμένουν...»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.