Κ. Σκουρλή: «Η πρώτη δεν μου άρεσε και η δεύτερη ήταν... κακάσχημη»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

katerina_skourli_7345556bΜπορεί τη Βιβιάνα Καμπανίλε να μην την πολυένοιαξε που δεν μπήκε ούτε στη δεκάδα του «Μις Υφήλιος», ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει και με την Κατερίνα Σκουρλή, η οποία ομοίως δεν πήρε κάποιον τίτλο. Η φετινή Μις Γιανγκ γύρισε προχθές από το Τέξας, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό «Miss Teen World» και είναι ιδιαίτερα πικραμένη με το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, θεωρεί ότι αδικήθηκε και πως οι κοπέλες που πήραν τις πρώτες θέσεις δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ κατηγορεί για ανοργανωσιά τον Διαγωνισμό και ισχυρίζεται πως έβαλε από την... τσέπη της ώστε να βαφτεί και να χτενιστεί για τον τελικό!

«Πρώτη βγήκε η South Africa, Τάιλα Ρόμπινσον. Εμένα δεν μου άρεσε η νικήτρια. Η κοπέλα όμως που βγήκε δεύτερη απλά δεν βλεπόταν. Αν τη δεις, θα... μείνεις. Είναι κακάσχημη. Πιστεύω ότι με αδίκησαν. Μπορούσα να πάρω έστω κάποιον τίτλο», είπε αρχικά η Κατερίνα και συνέχισε:

«Ήταν εντελώς ανοργάνωτοι! Φαντάσου ότι πληρώσαμε για να μου φτιάξου τα μαλλιά και για το μακιγιάζ μου. Δώσαμε 250 δολάρια για να με ετοιμάσουν για τα καλλιστεία, γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμοι ούτε μακιγιέρ ούτε και κομμωτές! Είναι απαράδεκτο».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.