Μάρω Λεονάρδου: Έγινε γιαγιά από την 17χρονη κόρη της!

3.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (2 Ψήφοι)

Marw_LeonardouΧωρίς κανένα ίχνος ντροπής ή ενδοιασμού η πετυχημένη δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου αποκάλυψε πως έγινε γιαγιά στα 43 της χρόνια από την κόρη της η οποία είναι μόλις 17 χρονών.

Είναι γεγονός πως τους προηγούμενους μήνες ακουγόταν έντονα και γραφόταν ως κουίζ ότι η ανήλικη κόρη γνωστής παρουσιάστριας περιμένει παιδί και μάλιστα ότι η γνωστή παρουσιάστρια ντρεπόταν για το γεγονός αυτό. Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ισχύει καθώς όπως η ίδια η δημοσιογράφος αποκάλυψε σε μεσημεριανή εκπομπή δεν έχει λόγο ούτε να ντρέπεται ούτε να νιώθει άσχημα για κάτι. «Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να λέμε μόνο "μακριά από μας". Αλλά δεν είναι έτσι. K’ εμείς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουμε σπίτια και έχουμε τα ίδια προβλήματα. Είμαστε άνθρωποι» τόνισε η Μάρω Λεονάρδου, ενώ δηλώνει πως η κόρη της είναι μαθήτρια στην Γ’ Λυκείου και ότι σαν μητέρα της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της κάποια στιγμή να κάνει μία εκπομπή για το θέμα «έφηβοι και σεξ» καθώς και τις εκτρώσεις.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.