Υποβλήθηκε σε επέμβαση η Έλλη Κοκκίνου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kokkinou_2345bΕσπευσμένα στο χειρουργείο ιδιωτικού θεραπευτηρίου των βορείων προαστίων μπήκε η Έλλη Κοκκίνου την περασμένη Τρίτη (15/9), καθώς αντιμετώπισε μια σοβαρότατη περιπέτεια με την υγεία της, που ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια εμφάνισε ξαφνικά ομφαλοκήλη, μάλλον λόγω της εγκυμοσύνης της. Αρχικά αντιμετώπισε χωρίς ανησυχία το ζήτημα, ωστόσο μόλις έμαθε από τον γιατρό της τις επικίνδυνες επιπλοκές που θα μπορούσε να έχει, όπως απόφραξη του εντέρου και ειλεό, αποφάσισε αμέσως να καθίσει στο χειρουργικό τραπέζι χωρίς καμία καθυστέρηση.

Έτσι, έκλεισε ραντεβού και μετέβη στο νοσοκομείο μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη και τη μητέρα της Μαίρη. Η επέμβαση κάθε άλλο παρά ρουτίνας ήταν, αφού η διάρκειά της έφτασε τη 1,5 ώρα περίπου, ωστόσο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Αμέσως μετά, η Έλλη μεταφέρθηκε σε σουίτα στον 9ο όροφο, όπου είχε πλημυρίσει από λουλούδια με ευχές για ταχεία ανάρρωση από φίλους και συνεργάτες της. Ένα 24ωρο αργότερα, σηκώθηκε από το κρεβάτι και αφού ο γιατρός της διαπίστωσε ότι όλα ήταν εντάξει, της έδωσε  εξιτήριο...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΛΕΝ
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.