Νίκος Βουρλιώτης: «Με ενόχλησε η κριτική από τους δήθεν ειδικούς»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

nivo_738485b

Πικραμένος από την κριτική που δέχτηκε εκείνος και η εκπομπή «Καληνύχτα Ελλάδα» την περυσινή σεζόν, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Νίκος Βουρλιώτης. «Αν σου πω ότι δεν με ενόχλησαν όλα αυτά που ειπώθηκαν από δήθεν ειδικούς στα μεσημεριανά, θα σου πω ψέματα», είπε ο Nivo και ακολούθως συμπλήρωσε:

«Νόμιζα πως δεν θα με ενοχλούσε τόσο πολύ η κριτική, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι με επηρέαζε πολύ. Το είχα κουβεντιάσει πολύ αυτό το θέμα -της κριτικής- με τον κύριο Λεβέντη και με είχε προετοιμάσει κατά κάποιον τρόπο. Αλλά, πίστεψέ με, όταν ακούς κακίες ή τις βλέπεις γραμμένες, αισθάνεσαι άσχημα. Ειδικά όταν είναι η πρώτη σου τηλεοπτική δουλειά».

Τι ακριβώς προέβλεπε όμως η περυσινή συμφωνία; O αρχηγός των Goin’ Through ήταν ξεκάθαρος: «Η εκπομπή Καληνύχτα Ελλάδα είχε προγραμματιστεί να κάνει οκτώ επεισόδια, τελικά κάναμε δέκα και κλείσαμε με πολύ καλά νούμερα. Όπως θυμάσαι, υπήρχαν πολλά θέματα με τον Πρωινό Καφέ και, όπως καταλαβαίνεις, όλοι έριχναν το βάρος σε αυτό το πρόγραμμα».

Όσο για το αν πρόκειται να δούμε ξανά την εκπομπή τη φετινή περίοδο, ανέφερε: «Όπως έχω συζητήσει με τον ΑΝΤ1, η εκπομπή θα συνεχιστεί  από τον ερχόμενο Ιανουάριο».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.