Έ. Ασημακοπούλου: «Απέρριψα τον Μπακαλόγατο για χάρη του Τσιρίλο»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

tsirilo_asimakopoulou_83949545

Η Έλενα Ασημακοπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να είχε δεχτεί πρόταση από τον Πέτρο Φιλιππίδη για να παίξει στον «Μπακαλόγατο», ωστόσο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Απογευματινή», είπε «όχι» γιατί ήθελε να έχει ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα, ώστε να επισκέπτεται τον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσιρίλο, στη Θεσσαλονίκη!

«Στην αρχή είχα σκεφθεί να το κάνω και ήμουν έτοιμη να δώσω θετική απάντηση. Στην πορεία, όμως, προέκυψαν προσωπικοί λόγοι και δεν μπορούσα να βρίσκομαι στην Αθήνα συνέχεια. Το θέατρο απαιτεί πολύ χρόνο και Σαββατοκύριακα. Οπότε, πριν δώσουμε τα χέρια και φανώ ασυνεπής, δεν υπέγραψα. Πάντως, ήταν πολύ τιμητικό για μένα που με ζήτησε σε δουλειά ο Πέτρος Φιλιππίδης», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και ακολούθως εξέφρασε την ικανοποίησή της που ο σύντροφός της μετακόμισε στη χώρα μας και μπορεί πλέον να τον βλέπει πιο εύκολα:

«Ευτυχώς, τώρα πια δεν παίζει σε ιταλική ομάδα, αλλά στον ΠΑΟΚ, και δεν είμαι μοιρασμένη Αθήνα-Ιταλία, αλλά Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το Ελλάδα-Ιταλία με τσάκιζε λίγο, λόγω απόστασης πάντα. Εδώ ακόμα και μισή ώρα να έχεις ελεύθερη πετάγεσαι στη συμπρωτεύουσα... Στην Ιταλία πώς να πας;».

Ερωτηθείς για τα όνειρα που κάνει ατενίζοντας το μέλλον, τόνισε: «Να είμαι καλά εγώ και η οικογένειά μου, να τα πάω καλά με τα επαγγελματικά μου και πάνω απ' όλα θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Άλλωστε, ο Μπρούνο με έχει παγιδέψει για τα καλά στην ονειροπαγίδα του και με έχει βάλει στα δίχτυα του».

Όσο για το αν θα άφηνε όλες τις ασχολίες της για να κάνει οικογένεια, ανέφερε: «Θα εγκατέλειπα τα πάντα για να κάνω οικογένεια. Θέλω να είμαι δίπλα στα παιδιά μου, όπως ήταν και η μητέρα μου. Είχα πάντα έντονη την παρουσία της μαμάς κι έτσι ακριβώς θα ήθελα να είμαι κι εγώ στα παιδιά μου. Χωρίς να μου το ζητούσαν, θα το έκανα από μόνη μου».

«Ίσως επιστρέψω ως γκεστ στην "Πολυκατοικία"»

Φέτος η Έλενα θα παίξει στην «Ονειροπαγίδα» του ΑΝΤ1, που σκηνοθετεί η Όλγα Μαλέα, όπου πρωταγωνιστούν οι Τάσος Χαλκιάς, Μαρία Σολωμού, Γιώργος Καραμίχος, κ.α. «Υποδύομαι την Άννα, που είναι παντρεμένη, χωρισμένη και ζει σε ένα χωριό. Κυρίαρχα στοιχεία του χαρακτήρα της είναι η ζήλια και η ανασφάλεια», είπε το πρώην μοντέλο, που εξήγησε και τους λόγους που δεν θα τη δούμε αυτή την περίοδο στην «Πολυκατοικία»:

«Δεν ήθελα να φύγω, αλλά το σενάριο της σειράς που στηρίζεται το ισπανικό σενάριο, έλεγε ότι ο ρόλος μου είχε αυτή ακριβώς την ημερομηνία λήξης. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για το αν θα επιστρέψω στην "Πολυκατοικία" ως γκεστ».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.