Παντρεύτηκαν Φαίη Ξυλά - Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

4.7333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.73 (15 Ψήφοι)

ksyla_giannakopoylos_34945676Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Κουμπάρος του ζευγαριού δεν ήταν άλλος από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος είναι πολλά χρόνια φίλος με τον γαμπρό, που επίσης κατάγεται από τη Λάρισα, αλλά και με τη νύφη.

Η Φαίη, που φορούσε ένα κατάλευκο στράπλες νυφικό, έδειχνε τρισευτυχισμένη και δεν σταμάτησε καθόλου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου να ανταλλάσει αγκαλιές και φιλιά με τον καλό της.

Το «παρών» στην  εκκλησία έδωσαν φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες των ηθοποιών από το σήριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ», όπου πρωταγωνιστούν οι δυο τους, και άλλοι. Μερικοί από τους επώνυμους καλεσμένους ήταν οΠαναγιώτης Μπουγιούρης, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Κώτσας Βουτσάς, ο Αλέξανδρος Σταύρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Γιώργος Κυρίτσης, η Έλενα Ακρίτα κ.α.

Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι στο Island, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, όλοι είχαν να λένε για την πρωτότυπη πρόταση γάμου που έκανε ο Κωνσταντίνος στη Φαίη λίγους πριν, στο πλαίσιο της παράστασης «Μπακαλόγατος» στη Θεσσαλονίκη και μπροστά στους έκπληκτους θεατές!

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Οταν το εμαθα ελεγα απο μεσα μου >.;-)

Τανια
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ομορφη η βανδη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.