Άγνωστος αποπειράθηκε να βιάσει τη Ρία Αντωνίου

2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (1 Ψήφος)

ria_antwniou_808294565Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Ρία Αντωνίου, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας επέστρεφε στο σπίτι της στο Χαλάνδρι, ύστερα από βραδινή έξοδό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το μοντέλο δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει, τη στιγμή ακριβώς που εκείνη είχε βγάλει τα κλειδιά για να ξεκλειδώσει την  πόρτα της οικίας της.  Μάλιστα, η Ρία δευτερόλεπτα πριν μιλούσε στο κινητό με τον σύντροφό της, Ηλία Πανταζόπουλο, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο άγνωστος την ακινητοποίησε, της έκλεισε το στόμα και άρχισε να την αγγίζει. Εκείνη, για να γλιτώσει, πέταξε τα κλειδιά της στο πρόσωπο του επίδοξου βιαστή, ο οποίος τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια. Με την αντίδρασή της αυτή η Ρία γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο είναι ακόμα και τώρα αρκετά σοκαρισμένη με το συμβάν, καθώς, όπως γίνεται αντιληπτό, μια απόπειρα βιασμού δεν είναι μικρό πράγμα για την ψυχολογία μιας γυναίκας...

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο
λια
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Από φυλακή να έβγαινα μετά από...20 χρόνια έγκλειστος, την Ρία Αντωνίου μμμ, ούτε γειτόνισσα θα ήθελα να την έχω όχι να την βιάσω, χι, χι...
Μα τόσο κακόγουστοι είναι οι επίδοξοι βιαστές;
Ανοίξτε λοιπόν το PornHub και στην αναζήτηση πληκτρολογήστε Big Ass Brianna Love Fucks POV και δείτε πώς είναι η αληθινή γυναίκα.
Αντε και καλά...μαθήματα...
http://www.manoskarmiris.blogspot.com

Μάνος Καρμίρης
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.