Σταμάτης Γονίδης: «Τα πρότυπα που επιβάλλουν στη μόδα είναι για τραβεστί»!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Σταμάτης ΓονίδηςΣτο παρελθόν ο Σταμάτης Γονίδης είχε εκφραστεί με όχι και τα καλύτερα λόγια για τους ομοφυλόφιλους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «DownTown», βάζει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας ότι δεν μετανιώνει για όσα είχε πει, αλλά διευκρινίζει ότι στο κρεβάτι του ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει υπέρ των υιοθεσιών από ομοφυλόφιλους, ενώ εκφράζει και τη διαφωνία του για το πρότυπο γυναίκας που προβάλλεται.

«Η σεξουαλική τους δραστηριότητα είναι διαφορετική από τη δική μας. Στο κρεβάτι του ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Απλά, είναι άσχημο από κάποιους, από το lifestyle και τα media, να θεωρούν ως πλεονέκτημα κάτι το οποίο δεν είναι φυσιολογικό και λογικό. Μέχρι και τα πρότυπα που επιβάλλουν στη μόδα είναι παράλογα. Είναι για τραβεστί. Θέλουν τις γυναίκες με μεγάλες πλάτες και μικρούς γοφούς, ενώ το γυναικείο σώμα –στα αγάλματα της αρχαιότητας– είναι εντελώς διαφορετικό», τόνισε ο καλλιτέχνης, ενώ για την άποψή του περί των υιοθεσιών από ομοφυλόφιλους, ανέφερε:

«Πιστεύω ότι οι ομοφυλόφιλοι, επειδή έχουν ανεπτυγμένο δείκτη νοημοσύνης, θα μπορούσαν να μεγαλώσουν ένα παιδί με τις καλύτερες αρχές, άσχετα μ’ αυτή τους την ιδιαιτερότητα. Αλλά το θέμα του γάμου είναι προκλητικό».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.