Άντζελα Δημητρίου: «Έχω κάνει botox και διορθωτική στη μύτη»

4.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (2 Ψήφοι)

antzela_dimitriou_838844

Με απαράμιλλη ειλικρίνεια, η Άντζελα Δημητρίου παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις κατά το παρελθόν, ενώ στράφηκε και εναντίον όλων εκείνων που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ τον πλαστικό χειρούργο.

«Δεν έκρυψα ποτέ την ηλικία μου, ούτε τις επεμβάσεις που έχω κάνει. Είμαι 55 χρονών και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μακάρι να φτάσουν κι άλλες στα χρόνια μου και να είναι σαν κι εμένα που έχω δύο παιδιά, δύο εγγόνια κι έναν κούκλο άντρα. Δεν φοβάμαι το νυστέρι. Φοβάμαι την παραμόρφωση. Εντάξει, botox κάνουν όλες. Έχω κάνει κι εγώ. Ε, κι όταν έκανα εγχείρηση για να φτιάξω το διάφραγμα στη μύτη μου ο γιατρός μου πείραξε λιγάκι και το κοκαλάκι. Και; Σιγά το πράγμα. Το να κάνεις αισθητική επέμβαση δεν είναι κακό. Το κακό είναι να το κρύβεις. Δεν μπορεί να είναι "πλάκα" και να εμφανίζεσαι ξαφνικά μ' ένα στήθος "τούμπανο" και να επιμένεις πως δεν έχεις κάνει προσθετική. Είναι κοροϊδία», είπε η Άντζελα.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ. ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ.:-)

Tarrys
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.