Ο Φώτης ομολόγησε ότι είναι gay

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Φώτης Σεργουλόπουλος

Στην αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος προχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Πέρα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ο παρουσιαστής μίλησε επίσης για τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, αλλά και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του: «Εγώ να απασχολήσω τα περιοδικά με τη προσωπική μου ζωή; Είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν έχω πει ποτέ ψέματα για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητά του, θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα. Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο. Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλω κανέναν. Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εκεί, υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώνεις. Αυτό που αντέχω να πληρώνω είναι να αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει, "πρέπει να κάνεις έτσι, γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι". Κάνω μία δουλειά η οποία με εκθέτει στον κόσμο, με κάνει να είμαι ανοιχτός και να ενδιαφέρονται για μένα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα. Οι γονείς μου και οι παρέες μου ήταν σ' ένα κλίμα και με υποστήριζαν πάρα πολύ».

Για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση: «Όταν ξεκίνησα την τηλεόραση δεν είχα χαρακτήρα. Δεν ήμουν πολύ όμορφος ούτε πολύ άσχημος ούτε πολύ άνδρας ούτε πολύ ζωντανός. Οπότε ένας άνθρωπος, ένας σκηνοθέτης, που με έβλεπε, δεν ήξερε τι να με κάνει. Έτσι ξεκίνησα το ραδιόφωνο, να γράφω και μπήκα στην τηλεόραση. Έκανα όμως και σκετσάκια».

Για τη Μαρία Μπακοδήμου και τα όσα λένε κάποιοι ότι δεν θα μπορούσε να σταθεί τηλεοπτικά χωρίς εκείνη: «Ας μην κάνω ποτέ τηλεόραση χωρίς τη Μαρία. Δεν με αφορά. Έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στους υπόλοιπους που αγαπάω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Γουστάρω όμως πολύ το Μαράκι μου και το αγαπάω και αυτή είναι που μου είπε να δείξω επιτέλους τον εαυτό μου».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.