Σάσα Μπάστα: «Θέλω σαν τρελή να κάνω παιδιά»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mpasta_99344

Μπορεί κάποιοι να έχετε τις αντιρρήσεις σας, ωστόσο η Σάσα Μπάστα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Maxim», δηλώνει κορίτσι για σπίτι! Μάλιστα, όπως λέει, θέλει πολύ να κάνει παιδιά και οικογένεια, αλλά με την προϋπόθεση να βρει πρώτα τον κατάλληλο σύντροφο. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε, αναλυτικά:

Για το αν προτιμάει καριέρα ή οικογένεια: «Καριέρα, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ της οικογένειας. Βλέπω μωρό και κλαίω. Θέλω σαν τρελή να κάνω παιδιά, είμαι κορίτσι για σπίτι. Ακόμα και αύριο, αν βρεθεί ο κατάλληλος, θα το κάνω».

Για το αν έχει βγει ποτέ με θαυμαστή της: «Όχι, βέβαια! Εσύ με την κοπέλα σου δεν έχετε πάνω κάτω ένα κοινό ωράριο και τον ίδιο κύκλο γνωριμιών; Έτσι κι εγώ έχω τον κύκλο μου, που, προφανώς, δεν ταιριάζει με τον δικό σου».

Για δήλωσή που είχε κάνει ότι δεν μπορεί να βγει με κάποιον που δεν είναι ντυμένος με επώνυμες μάρκες: «Βγαίνει το κάθε τσουλάκι και λέει "Δεν μ’ ενδιαφέρει αν ο σύντροφός μου φοράει Rolex ή όχι", και ξέρεις καλά ότι λέει ψέματα. Εγώ τουλάχιστον είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να βγάζω εγώ βόλτα το σύντροφό μου. Θέλω να έχει μια οικονομική επιφάνεια, ούτως ώστε να μου παρέχει αρκετή ασφάλεια».

Για το αν έχει κλάψει για σύντροφό της: «Εννοείται. Όλες οι γυναίκες το έχουν κάνει. Μπορεί οι άντρες για τους οποίους έκλαψα να μην το άξιζαν, αλλά δεν το μετανιώνω καθόλου. Αν δεν κάνεις λάθη στη ζωή, δεν θα μάθεις. Σήμερα, πάντως, δεν έχω τις ίδιες αντοχές για να ξανακάνω κάτι τέτοιο».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.