Φαίη Σκορδά: «Όταν ξεκίνησα, έκανα από μοντάζ μέχρι καφέδες...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

skorda_83994455

Αποκαλυπτικότατη εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στο περιοδικό «Nitro», όπου μίλησε τόσο για τα προσωπικά της και τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και για τα πρώτα δύσκολα χρόνια στο χώρο, πριν γίνει γνωστή.

«Στην αρχή έκανα τα πάντα. Από το να υποδέχομαι τους καλεσμένους και να φτιάχνω καφέδες μέχρι να κάνω μοντάζ, για το οποίο δεν είχα ιδέα. Ήθελα να τα παρατήσω όλα», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια για την περίοδο που δούλευε στο TV 100 και στο πρωινό του TV Μακεδονία.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα και το πρώτο τους φιλί, τόνισε: «Καθόμασταν στο σπίτι του Γιώργου, τρώγαμε και κάναμε ζάπινγκ. Κάποια στιγμή με φίλησε. Ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί έβλεπα έναν άνθρωπο διαφορετικό από την εικόνα που είχα σχηματίσει. Ήταν γλυκός και τρυφερός».

Τέλος, αποκάλυψε και ένα δώρο που της έκανε ο Γιώργος πρόσφατα: «Μπαίνοντας τις προάλλες στο σπίτι είδα ένα κασελάκι. Και επειδή είχαμε προβλήματα με τα υδραυλικά, νόμιζα ότι ήταν θήκη με εργαλεία που ξέχασε κάποιος μάστορας. Οπότε κοίταξα μέσα και αντίκρισα ένα άσπρο γατάκι που μου είχε πάρει δώρο ο Γιώργος. Είναι το πιο γλυκό δώρο που μου έχει κάνει. Ειδικά επειδή έχει θέμα με τις γάτες. Του είχα ζητήσει να πάρουμε μια γάτα –είχα πάντοτε γάτες στη ζωή μου, στο πατρικό μου μια εποχή είχα οχτώ– και μου είχε πει "Όχι, δεν μπορώ". Και το είχα δεχτεί. Τις αγαπάει μεν, αλλά δεν μπορεί καν να τις χαϊδεύει. Και μου την πήρε από μόνος του. Το έκανε για μένα. Φαντάσου ότι την πήρε και στην αγκαλιά του για να την πάει στον κτηνίατρο, και μάλιστα τρεις φορές, επειδή τον έστησε ο γιατρός. Σκέψου τώρα την εικόνα, ένας μαντράχαλος δυο μέτρα με ένα μικρό γατί στα χέρια του. Γι’ αυτό σου λέω ότι εγώ βλέπω έναν διαφορετικό Γιώργο».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.