Κ. Μπαλανίκα: «Ανήκω σε μια τάξη που έχει φτάσει στα όρια της φτώχειας»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Κατιάνα Μπαλανίκα

Για την οικονομική κρίση και τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας, αλλά και τα δικά της προσωπικά προβλήματα, μίλησε η Κατιάνα Μπαλανίκα σε πρόσφατη συνέντευξή της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, βρίσκεται και η ίδια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της φτώχειας.

«Είναι να τρελαίνεσαι με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Έχω κάνει αίτηση για τη σύνταξή μου από το περασμένο καλοκαίρι και ακόμα περιμένω. Σπαράζει η καρδιά μου όταν βλέπω το γείτονά μου να ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια. Ξέρω πως όταν το πρόβλημα χτυπήσει την πόρτα του διπλανού σου, δεν αργεί να έρθει και η σειρά σου. Τώρα που περνάω τα προβλήματα υγείας προσπαθώ να κινούμαι όσο μπορώ και να διαβάζω. Μου έχουν κοστίσει ψυχικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. Επισκέπτομαι τακτικά τον ψυχολόγο μου. Τα φάρμακα που παίρνω έχουν παρενέργειες. Κουράζομαι εύκολα. Όλα αυτά που συμβαίνουν με τσακίσανε», τόνισε η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Θα ήθελα να κοιμηθώ και να μην ανοίξω ξανά τα μάτια μου. Νιώθω αγανάκτηση για την οικονομική κατάσταση στην οποία μας έφεραν. Ανήκω σε μια κοινωνική τάξη που σήμερα έχει φτάσει στα όρια της φτώχειας. Είχα ένα μικρό κομπόδεμα, όπως σχεδόν όλοι, αλλά τελειώνει».

Τέλος, όσον αφορά τις σχέσεις της με τους συναδέλφους της, επισήμανε: «Έχω σιχαθεί εντελώς το χώρο. Δεν σηκώνω πια τα τηλέφωνα, γιατί είμαι κατά βάθος ένας άνθρωπος αγνός και λέω τα πράγματα με τη δύναμη της ψυχής μου. Δεν υπήρξα ποτέ στο σύστημα. Γι' αυτό δεν νιώθω κανένα φόβο να πω τα πράγματα με το όνομά τους. Ειδικά με τσάκισε η τελευταία συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα στο "Ζείτε Παίδες Ελλήνων". Αυτό με εκσφενδόνισε. Στην παράσταση με είχαν να κάνω μόνο μια έναρξη και ένα φινάλε και δεν είχα κανένα δικαίωμα να κάνω κάτι άλλο. Τι άλλο να μου κάνουνε; Έλεγαν όταν αποχώρησα από την παράσταση ότι είμαι άρρωστη και ακόμα μου ζητάνε να υπογράψω κάποια χαρτιά για κάποια δικαιώματα της παράστασης. Παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο, αλλά αδιαφορώ πλήρως. Τους λέω να τα κανονίσουν με τη δικηγόρο μου».  

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.