Ρένια Λουιζίδου: «Ο κλάδος είχε πάντα τεράστια ανεργία και χαμηλές αμοιβές»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Ρένια Λουιζίδου

Για λανθασμένη εντύπωση του κόσμου όσον αφορά τις απολαβές της πλειοψηφίας των ηθοποιών και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο της, έκανε λόγο η Ρένια Λουιζίδου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Ο κόσμος νομίζει ότι όλοι οι ηθοποιοί έβγαζαν εκατομμύρια. Είναι ζήτημα να βρεθούν 10 ηθοποιοί που έχουν κάνει περιουσία, χρήματα και δεν έχουν οικονομική ανάγκη. Ο κόσμος έχει μια εσφαλμένη εντύπωση ότι μιλάμε για διακίνηση τεράστιων χρηματικών ποσών. Δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα για το σύνολο ενός κλάδου», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Περίπου 100-150 πρόσωπα είχαν διαφορά στην οικονομική ψαλίδα. Ο κλάδος είχε πάντα τεράστια ανεργία και χαμηλές αμοιβές. Μιλάμε για μια δουλειά που δεν παίρνεις δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα, δεν δουλεύεις 12 μήνες το χρόνο. Τι να εξηγούμε τώρα;».

Τέλος, για τη δική της οικονομική κατάσταση, ανέφερε: «Δεν έβγαλα αμύθητα λεφτά, που με εξασφαλίζουν ή που μπορούν να με κάνουν να είμαι ήσυχη. Το αντίθετο. Όλα τα χρόνια ζω από τη δουλειά μου. Όσο με πληρώνει η δουλειά μου, μπορώ να ζήσω».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.