Παντρεύονται Σρόιτερ-Αιγινίτη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

sroiter_aiginiti_8494555

Όχι μόνο είναι ευτυχισμένοι, αλλά σύντομα σκέφτονται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και η παρουσιάστρια-μοντέλο Δήμητρα Αιγινίτη έχουν αποφασίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, καθώς σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2010.

Πρόσφατα μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τους δύο, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε - μακριά φυσικά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Κάτι που μάλλον επιβεβαιώνεται από το μονόπετρο που φοράει στο χέρι της εδώ και λίγες εβδομάδες η Δήμητρα Αιγινίτη.

Και μπορεί να είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, ακόμη και να έμειναν για μικρό χρονικό διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά πλέον διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. Αντώνης και Δήμητρα, άλλωστε, μένουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και καιρό και τα σαββατοκύριακα οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν μικρές αποδράσεις, ώστε να απολαμβάνουν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα. Κυρίως όμως για να χαρούν τον έρωτά τους.

Τους τελευταίους μήνες οι ίδιοι άνθρωποι από το περιβάλλον τους μιλάνε για μεγάλο έρωτα, για ένα ζευγάρι που κάθε μέρα που περνάει δένεται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως έχουν ήδη ανακοινώσει στους πολύ δικούς τους ανθρώπους την πρόθεσή τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που όλοι δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και τους έδωσαν την ευχή τους.

Πηγή: «Λοιπόν»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.