Νίνο-Δούκισσα: Οι πρώτοι τριγμοί στη σχέση τους...

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

nino_nomikou_3838944

Καθόλου καλά δεν είναι τα πράγματα ανάμεσα στον Νίνο και τη Δούκισσα Νομικού καθώς τον τελευταίο καιρό όλο και ελαχιστοποιούνται οι ώρες που είναι μαζί. Αυτό έχει προκαλέσει πρόβλημα στο ζευγάρι το οποίο για ακόμη μία φορά ψάχνει να βρει τρόπο για να ξεφύγει από την κρίση.

Μία οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του Νίνο, μία τα επαγγελματικά του μιας και ως γνωστόν εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και από την άλλη οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις της Δούκισσας με το πρωινό του Mega, έχουν δημιουργήσει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι που όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο ελάχιστο ελεύθερο χρόνο βρίσκει για να τον αφιερώσει στη σχέση του.

Μάλιστα, άρχισαν και οι σόλο εμφανίσεις. Η Δούκισσα πριν από μερικά βράδια, αντί να έχει στο πλευρό της σε κοσμική της εμφάνιση τον αγαπημένο της, είχε τη συνεργάτη της Κατερίνα Καινούργιου, γεγονός που δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο ή ασχολίαστο.

Το αποτέλεσμα λοιπόν μετά απ’ όλα αυτά είναι πως ο Νίνο και η Δούκισσα για ακόμη μία φορά διανύουν περίοδο κρίσης στη σχέση τους που ομολογουμένως έχει περάσει από σαράντα κύματα μέχρι σήμερα. Φίλοι τους ελπίζουν σύντομα όλο αυτό να αποτελεί παρελθόν και το ζευγάρι να επιστρέψει στις παλιές καλές του ισορροπίες…

Πηγή: gossip-tv

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.