Μετά το Πάσχα το νέο DVD της Τζούλιας

4.2857142857143 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.29 (7 Ψήφοι)

tzoulia_839444

Πολύ σύντομα το δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου αναμένεται στα περίπτερα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συνέχεια των... ροζ περιπετειών της Ελληνίδας Πάρις Χίλτον (τρομάρα της!), θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά το Πάσχα.

Το νέο DVD θα περιέχει σκηνές back stage, αλλά και υλικό με τη Τζούλια και τον Ίαν σε hot ερωτικές στιγμές που δεν είχατε δει. Δεν πρόκειται βέβαια για κάτι «φρέσκο», αλλά απλώς για καινούρια αποσπάσματα από το πρώτο βίντεο, που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Όπως δηλώνουν, μάλιστα, οι άνθρωποι της «Sirina», έχουν μπόλικο ανεκμετάλλευτο υλικό από τα γυρίσματα και σκοπεύουν να το αξιοποιήσουν.

Χαράς ευαγγέλια για τα μεσημεριανά που θα έχουν την ευκαιρία να καταναλώσουν αρκετές ώρες ακόμα για το θέμα, λέμε εμείς...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Για γελια αυτη η κοπελα. Ποσες τσοντες εχει γυρισει; Παει πηρε το κολαει. Διαβαστε εδω:

Υπάρχει βιντεάκι της Τζούλιας που αυτή τη φορά κάνει σεξ με ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι μεγάλης ομάδας. Αυτό που παρατηρεί κανείς βλέποντας το βιντεάκι είναι ότι ο παρτενέρ της Τζούλιας αυτή τη φορά φοράει προφυλακτικό. Η Τζούλια πάντως φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rodman4
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.