Νέο ροζ βίντεο με τη Σάσα Μπάστα;

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (29 Ψήφοι)

mpasta_99344

Μετά την κυκλοφορία του ερωτικού DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, οι φήμες οργιάζουν καθημερινά για διάφορες άλλες γνωστές κοπέλες που ετοιμάζουν τις δικές τους ταινίες πορνό, ενώ την ίδια στιγμή τα ροζ βιντεάκια ξεπετιούνται σαν τα μανιτάρια στο διαδίκτυο!

Αυτή τη φορά, αναρτήθηκε στο Facebook ένα νέο τέτοιο βίντεο, στο οποίο φαίνεται να πρωταγωνιστεί η Σάσα Μπάστα. Βέβαια, απλά και μόνο φαίνεται, διότι πρόκειται για ομοιότητα και όχι για την ίδια τη Σάσα, η οποία έχει ήδη κινηθεί νομικά και έχει απευθυνθεί επίσης στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να αφαιρεθεί από τη σελίδα.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Κάποιοι παρατρεχάμενοι θέλουν να με κατατάξουν στην κατηγορία της πορνοστάρ, αλλά όσο και να το προσπαθούν δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Προτιμώ να κρατήσω τον τίτλο της χαζής πλην όμως τίμιας ξανθιά κορασίδος παρά της πορνοστάρ», τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό η Μπάστα, ενώ καταλήγοντας έριξε και τη «μπηχτή» της για τη Τζούλια, λέγοντας: «Εξάλλου αυτός ο τίτλος δικαιωματικά ανήκει σε άλλη κοπέλα, η οποία παίζει μόνη της στη λίστα»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.