Μετά την πορνοταινία, η Βούλα Βαβάτση έκανε και γυμνή φωτογράφηση!

4.1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.10 (10 Ψήφοι)

Βούλα Βαβάτση

Το πρόσωπο των ημερών είναι η Βούλα Βαβάτση, που πρωταγωνιστεί σε «καυτό» DVD, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα σε παραγωγή της εταιρείας πορνό «Sirina». Η «Star Τουρισμός 2010» και πρώην «Μις Πελοπόννησος» δεν αρκέστηκε, πάντως, στη 3D πορνοταινία, αφού τα «πέταξε» και για γνωστό περιοδικό. Όπως φαίνεται, έχει μπει δυναμικά στο χώρο της ελληνικής πορνοβιομηχανίας και τώρα ποιός την πιάνει!..

«Η δική μου ταινία είναι καλύτερη από της Τζούλιας και της Μ. D., εγώ είμαι πιο αυθόρμητη. Οι άλλες ταινίες δεν ήταν τόσο αισθησιακές», λέει στη συνέντευξή της η σέξι Βούλα και συνεχίζει: «Πριν το dvd είχα βγάλει αρκετά video με τον σύντροφό μου, αλλά όχι σαν… εξάσκηση! Με έψηνε πολύ η εμπειρία να κάνω sex μπροστά στον φακό, μου αρέσει να προκαλώ. Μου αρέσει η ιδέα ότι θα με δει τόσος κόσμος και μάλιστα… τρισδιάστατη!».

«Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερη κι ωραία. Όταν πάντως είχα φίλο και το είχα συζητήσει μαζί του και του άρεσε πολύ η ιδέα να παίξω σε ερωτική ταινία», τονίζει η καλλίγραμμη μοντέλα και ακολούθως συμπληρώνει: «Είναι μια δουλειά που όσο αισχρή και αν φαίνεται τουλάχιστον, αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Έχω βρεθεί να πηγαίνω να κάνω casting για μοντέλο ή συνεντεύξεις για άλλες δουλειές και εμμέσως πλην σαφώς να θέλουν να πάνε μαζί μου για να μου δώσουν τη δουλειά».

Τέλος, αποκαλύπτει με ποιον τρόπο προσελκύει το ισχυρό φύλο, όταν έχει απέναντί της άνδρα του γούστου της: «Πάντα ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση. Αν όμως υπάρχει κάποιος που μου αρέσει θα του το δείξω. Θα παίξω πονηρά βλέμματα, θα γλείψω λίγο το καλαμάκι ή το παγάκι από το ποτό μου, θα χαϊδεύω λίγο το πόδι μου προς τα πάνω μέχρι να το αντιληφτεί. Δεν είμαι από αυτές που περιμένουν. Αν μου αρέσει κάποιος το κάνω μαζί του από την πρώτη μέρα».

Απολαύστε παρακάτω το υλικό από την τελευταία φωτογράφησή της...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.