Πανικός για τον γυμνό Μπέκαμ

4.25 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.25 (12 Ψήφοι)

david_beckahm_b.jpgΓυμνός φωτογραφήθηκε ο Ντέηβιντ Μπέκαμ για τις ανάγκες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των εσωρούχων Emporio Armani, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στο γυναικείο πληθυσμό, ενώ μέχρι και η κυκλοφορία σταμάτησε, έξω από πολυκατάστημα στις Η.Π.Α, μόλις ο σταρ Ντέηβιντ Μπέκαμ, έκανε την εμφάνισή του.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, θέλησε να πραγματοποιήσει ο ίδιος την έναρξη της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας των εσωρούχων Emporio Armani που λανσάρει, με μια εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα Macy's του San Francisco. Εκεί υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα γυναικεία αυτόγραφα ενώ όσον αφορά τους άνδρες, η υπογραφή του κόσμησε μόνο τα αυτόγραφα των πρώτων 175 πελατών που αγόρασαν εσώρουχα, αξίας 200 δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Μπέκαμ λανσάρει εσώρουχα του Τζόρτζιο Αρμάνι ενώ αυτή τη φορά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι τριετής διάρκειας και στο τέλος κάθε χρονιάς, θα λαμβάνει από τον Οίκο το αμύθητο ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το νούμερο αυτό φαντάζει ασύλληπτο καθώς ποτέ στο παρελθόν το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας δεν έχει λάβει 30 εκατομμύρια δολάρια για μια και μόνο συμφωνία.

Τέλος, τα νέα εσώρουχα, θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη σε ένα μήνα και στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Αύγουστο.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.