Κερδίστε δωρεάν πακέτα για διακοπές και πόκερ στο Sunny Beach της Βουλγαρίας

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Paradise Poker TourΤο Paradise Poker και η Sportingbet.gr προσφέρουν σε όλους τους Έλληνες παίκτες πόκερ 3 δωρεάν πακέτα για το Paradise Poker Tour event της Βουλγαρίας, αξίας €1.100 το καθένα.

Το Paradise Poker Tour είναι μια συναρπαστική σειρά από live poker event που διοργανώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η πρώτη σεζόν του ολοκληρώνεται στις 17-18 Ιουλίου, στο πανέμορφο θέρετρο του Sunny Beach της Βουλγαρίας. Το Main Event θα είναι ένα Freezeout τουρνουά με είσοδο €550 και θα έχει εγγυημένο έπαθλο €100.000.

Τα δωρεάν πακέτα θα κερδίσουν οι 3 καλύτεροι παίκτες της βαθμολογίας του Ελληνικού tournament leaderboard που αποτελείται από 13 τουρνουά κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Στη βαθμολογία θα υπολογίζονται μόνο τα 5 καλύτερα αποτελέσματα του κάθε παίκτη.

Για τη βαθμολογία του Ελληνικού tournament leaderboard του Ιουνίου κερδίζονται πόντοι στα 3 Ελληνικά deepstack τουρνουά μας που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:30 ώρα Ελλάδας. Οι Έλληνες παίκτες του Paradise Poker, που θα συμμετέχουν σε αυτά τα τουρνουά, θα διεκδικούν κάθε εβδομάδα εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 2.250 Ευρώ , καθώς και τα 3 δωρεάν πακέτα για το Paradise Poker Tour της Βουλγαρίας, αξίας 3.300 Ευρώ.

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.