Μάθετε Πόκερ και κερδίστε χρήματα από την καρέκλα του σπιτιού σας

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ΠόκερΤο πόκερ αποτελεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι τράπουλας παγκοσμίως. Παίζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ την τελευταία δεκαετία με την είσοδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του internet στη ζωή μας, έχει παρατηρηθεί τεράστια αύξηση των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για να βγάλουν χρήματα από την καρέκλα του σπιτιού τους.

Η ιστορία του πόκερ ξεκινάει εκατοντάδες χρόνια πριν, αφού, όπως λέγεται, οι Πέρσες έπαιζαν ένα παιχνίδι με χαρτιά, που έμοιαζε πολύ με το συγκεκριμένο. Τον 16ο αιώνα οι Γερμανοί έπαιζαν ένα παιχνίδι με τράπουλα  που ονομαζόταν Pochen. Οι Γάλλοι το ονόμαζαν Poque και το μετέφεραν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ιδιαίτερα στην περιοχή της Νέας Ορλεάνης, όπου και εξαπλώθηκε ραγδαία με τη βοήθεια των ποταμόπλοιων που διέσχιζαν τον Μισισσιπή.

Πολύ γρήγορα, το Poque μετονομάστηκε σε πόκερ και οι κανόνες του τροποποιήθηκαν στη διάρκεια του Αμερικάνικου εμφυλίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να τραβούν φύλλα για να βελτιώνουν το χέρι τους. Σήμερα οι παραλλαγές του παιχνιδιού είναι εκατοντάδες και σε κάθε γωνιά του πλανήτη ο κόσμος ασχολείται με αυτό.

Το πόκερ δείχνει απλό σαν παιχνίδι και είναι πράγματι έτσι, ωστόσο για να γίνετε αξιόλογος παίκτης, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε σοβαρά, όπως άλλωστε κάθε πράγμα στη ζωή. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να μάθετε τους κανόνες, πράγμα αυτονόητο, και από κει και πέρα να ξοδέψετε χρόνο για να το μάθετε καλά, αλλά και να αποκτήσετε την απαιτούμενη ικανότητα και εμπειρία.

Στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετό υλικό που θα σας βοηθήσει να γίνετε παίκτης επιπέδου και να κερδίσετε χρήματα διασκεδάζοντας. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στην κατηγορία Τζόγος, όπου θα βρείτε πολλά άρθρα Πόκερ για να μάθετε τα βασικά, και ακολούθως δοκιμάσετε τις ικανότητές σας παίζοντας με πραγματικούς αντιπάλους.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.