Χρήσιμες συμβουλές στοιχηματισμού

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Χρήσιμες συμβουλές στοιχηματισμούΌταν παίζετε στοίχημα καλό είναι να ακολουθείτε ορισμένους κανόνες, ούτως ώστε και να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, αλλά και να αποφύγετε τη μεγάλη χασούρα. Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένους από αυτούς, που αν τους ακολουθήσετε πιστά, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τον σωστό τρόπο στοιχηματισμού:

- Ακόμη κι αν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, πάντοτε να ποντάρετε ποσά που σας περισσεύουν και που, σε περίπτωση που τα χάσετε, δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στα οικονομικά σας. Κάποιοι κάνουν το λάθος να «ανοίγονται», πράγμα που τις περισσότερες φορές κάνει κακό τόσο στην τσέπη τους, όσο και στην ψυχολογία τους.

- Το ότι μπορεί να πήγατε ταμείο χθες ή σήμερα δεν σημαίνει ότι είστε κερδισμένοι. Θα πρέπει να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους (π.χ. εξάμηνους ή ετήσιους) και να κάνετε στο τέλος τη σούμα για το πόσα κερδίσατε ή πόσα χάσατε. Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό παικτών στην πραγματικότητα χάνει πολλά περισσότερα απ' όσα κερδίζει, αλλά δεν το αντιλαμβάνεται.

- Σε περίπτωση που χάσετε, μην προσπαθήσετε να ρεφάρετε το βράδυ ή την επόμενη μέρα. Μελετήστε σωστά τα ματς και εφ' όσον είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι, μόνο τότε να ποντάρετε τα χρήματά σας. Η βιασύνη και ο πανικός είναι κακοί σύμβουλοι.

- Μην ποντάρετε σε πάρα πολλά παιχνίδια, ώστε να κερδίσετε ένα τσουβάλι χρήματα, διότι το πιθανότερο είναι μην γλιτώσετε τον κουβά. Προσπαθήστε να βγείτε κερδισμένοι παίζοντας λίγα ματς και σιγά-σιγά, καθώς το κεφάλαιο θα μεγαλώνει, θα μπορείτε πλέον να κυνηγήσετε και τα μεγάλα κέρδη!

- Προτιμήστε τον στοιχηματισμό σε κάποια από τις αξιόπιστες online εταιρείες του διαδίκτυο, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις πιο υψηλές αποδόσεις που κυκλοφορούν. Πλέον, είναι απόλυτα ασφαλές κάτι τέτοιο και σίγουρα πολύ πιο συμφέρον για την τσέπη σας.

- Τα πρωταθλήματα που παίζετε να τα γνωρίζετε καλά και να ποντάρετε μόνο σε αυτά, αποφεύγοντας τα τυχαία παιχνίδια μόνο και μόνο επειδή διαβάσατε προγνωστικά σε κάποια εφημερίδα ή περιοδικό. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά στην τελική τα χρήματα είναι δικά σας!

- Αποφύγετε τις μικρές αποδόσεις και τα ακλόνητα φαβορί γιατί εκτός του ότι δεν σας προσφέρουν ιδιαίτερα κέρδη, πολλές φορές τέτοια παιχνίδια «σπάνε» και μετά συνήθως φταίει ο... διαιτητής ή οι παίκτες που τα πήραν! Στο στοίχημα παίζουμε με αποδόσεις και όχι με ομάδες. Είναι καλύτερο να ποντάρετε σε ένα αουτσάιντερ, το οποίο έχει καλή απόδοση και που πιστεύετε πως μπορεί να κάνει την έκπληξη, παρά να πάτε στα σίγουρα για το... μεροκάματο και τελικά να την πατήσετε.

- Το στοίχημα δεν είναι παιχνίδι τύχης, αν και χρειάζεται κι αυτή σε σημαντικό βαθμό, αλλά πολύ περισσότερο της μελέτης. Να είστε, λοιπόν, πάντοτε διαβασμένοι και να μην παίζετε ό,τι να 'ναι. Αν νομίζετε ότι είστε τυχεροί, πάρτε ένα τζόκερ ή ένα λαχείο, ώστε αν σας... κάτσει, τότε να βάλετε στην τσέπη και περισσότερα λεφτά!

- Σε περίπτωση που κερδίσετε, μην γίνετε άπληστοι και προσπαθήσετε να τσεπώσετε όλα τα... λεφτά της εταιρείας. Ως γνωστόν, όποιος πηγαίνει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Ο ενθουσιασμός οδηγεί συχνά σε επιπόλαιες επιλογές, που οδηγούν στον κουβά.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.