Kastelliotis.net: Η κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα συνεργάζεται με το tempo.gr

4.4285714285714 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.43 (14 Ψήφοι)

Kastelliotis.net: Η κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα στο tempo.gr

Το tempo.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ξεκινάει τη συνεργασία του με την γνωστή στοιχηματική ιστοσελίδα kastelliotis.net, που στο εξής θα προσφέρει τα προγνωστικά της για τα ματς της εβδομάδας.

Για όσους -λίγους- δεν γνωρίζουν, πρόκειται για το πρώτο ελληνόφωνο site στοιχηματικών προβλέψεων, που έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο πριν δέκα ολόκληρα χρόνια! Από νωρίς κιόλας, έχοντας ως σύμμαχο τις μεγάλες επιτυχίες, κέρδισε τον σεβασμό αρκετών παικτών, οι οποίοι σιγά-σιγά πολλαπλασιάστηκαν και του έδωσαν τον τίτλο της Νο1 στοιχηματικής γωνιάς στο Διαδίκτυο τόσο από θέμα επισκεψιμότητας, όσο και αξιοπιστίας.

Μέχρι και σήμερα, το kastelliotis.net έχει καλύψει με τα προγνωστικά του δεκάδες αθλητικές διοργανώσεις, παγκόσμια κύπελλα, ευρωπαϊκά, κυπελλικές διοργανώσεις και εθνικά πρωταθλήματα των περισσότερων χωρών του πλανήτη, προσφέροντας την πιο έγκυρη ενημέρωση του είδους, που μπορεί κανείς να βρει online.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, αυτή τη νέα συνεργασία και ελπίζουμε να στείλει όλους εσάς όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στο ταμείο!

10 χρόνια Kastelliotis.net - Το El Classico του betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.