Αξιόμαχες έδρες, δυνατές συγκινήσεις!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (11 Ψήφοι)

Μαντσίνι

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε μέσα από τη νέα στήλη μας στο tempo.gr, από όπου και θα σας ανοίγουμε το… παράθυρο της δικής μας οπτικής γωνιάς. Επιδίωξη μας είναι να μη χαθούμε στη… μετάφραση του πλούσιου παικτικού προγράμματος παρά μόνο να εστιάσουμε τη προσοχή μας σε ψαγμένες ευκαιρίες κυρίως αλλά και σε τολμηρές επιλογές που τιμούν  αυτόν που ρισκάρει επάνω τους. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, περνάμε κατευθείαν στο… παρασύνθημα των προτάσεων μας!

Και ξεκινάμε από το Σαββατιάτικο πρόγραμμα, με τον άσσο της Βέρντερ Βρέμης (241) που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της αξιόλογης -μέχρι στιγμής- Φράϊμπουργκ. Η ομάδα της Βρέμης δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως εντός τα καταφέρνει περίφημα κι εύκολα ή δύσκολα παίρνει τελικά το ζητούμενο. Επιμένουμε Μπουντεσλίγκα με έναν ακόμη άσσο, αυτόν της  Βόλφσμπουργκ (345) που διασταυρώνει τις δυνάμεις της με την Λεβερκούζεν. Δυνατή μάχη που τα πάντα είναι ρευστά, με τις ασπιρίνες ωστόσο να υπολείπονται αισθητά λόγω του παράγοντα έδρας. Άσσος τέλος και η Μαρσέϊγ (350) από το Σαμπιονά  - που δείχνει να ανακάμπτει μετά το τραγικό ξεκίνημα- κόντρα στη Νανσί. Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν με τίποτα και δύσκολα θα πάρουν κάτι θετικό στο λιμάνι του Γαλλικού νότου.

Από τα Κυριακάτικα ματς σας έχουμε προτάσεις ακόμα πιο καλοπληρωμένες. Την εκτός έδρας δοκιμασία στο σπίτι της Μπλάκπουλ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι (429). Οι πολίτες όμως φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και οι τρεις βαθμοί είναι στα μέτρα τους.  Στον άσσο η Βαγιαδολίδ (437) που φιλοξενεί  την Λας Πάλμας. Ισοδύναμες ομάδες που κατοικοεδρεύουν στα μισά του βαθμολογικού πίνακα της Σεκούντα Ντιβιζιόν, με την σημασία της έδρας να παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι εντός έδρα η Βαγιαδολίδ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα (στον αντίποδα έχει πετύχει 8)! Άσσος όμως και η Άλτα (453) - που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική φόρμα που διάγει το τελευταίο καιρό-, κόντρα στη Σάντνες. Επιπλέον το τρίποντο είναι επιτακτικό για αυτήν προκειμένου αφενός να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και αφετέρου να πλασαριστεί το συντομότερο σε μία θέση που θα της εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα μπαράζ της ανόδου στην μεγάλη Νορβηγική κατηγορία .

Όσον αφορά το φτωχό παικτικό πρόγραμμα της Δευτέρας, ο Πας Γιάννινα (480) υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι κορυφής της Β' Εθνικής. Δυνατή κόντρα στην οποία η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά, αν και η έδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι τόσο δυνατή όσο χρειάζεται για να την εμπιστευθούμε σε αυτά τα λεφτά. Τέλος άσσος και η Έλφσμποργκ (484) που τίθεται αντιμέτωπη με την Χέλσινμποργκ. Κλασσική ομάδα έδρας η γηπεδούχος - που θυμίζουμε παραμένει αήττητη – αναζητάει διακαώς το τρίποντο προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Προσοχή γιατί σας ενδιαφέρει!

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν στην ενεργό δράση ύστερα από μία ανάπαυλα 15 ημερών (λόγω της διεξαγωγής των προκριματικών για το EURO) κάτι που θα πει κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πόσο ευεργετικά ή όχι μπορεί να λειτούργησε η διακοπή αυτή στους παίκτες. Μπορεί άλλους να ξεκούρασε, μπορεί όμως και άλλους να χαλάρωσε.  Εν κατακλείδι ας είμαστε λίγο παραπάνω φειδωλοί  στο ποσό που θα παίξουμε ειδικά αυτό το σαββατοκύριακο.

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.