Ευρωπαϊκές συγκινήσεις!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Ράφα Μπενίτεθ

Με το δεξί σήκωσε αυλαία η στήλη μας στο tempo.gr αφού παρόλο που χάθηκαν δύο σημεία, οι Βέρντερ Βρέμης, Μαρσέϊγ, Μάντσεστερ Σίτι, Βαγιαδολίδ, Άλτα αλλά και ο Πας Γιάννινα δικαίωσαν την εμπιστοσύνη μας σε αυτές! Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ανάλογη της επιτυχημένης πρεμιέρας.

Εβδομάδα Ευρωπαϊκών εκτιμήσεων, με την αρχή να κάνει ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης (115) όπου υποδέχεται την Μίλαν. Οι Μαδριλένοι αναζητούν διακαώς το 3 στα 3, προκειμένου να αποκτήσουν το προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου. Σαφώς το έργο τους δεν  θα είναι εύκολο όμως, ένας Ζοσέ Μουρίνιο πάντα έχει τον τρόπο. Εν συνεχεία άσσος η Νόργουιτς (123), ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας. Ακριβώς αντίθετη πορεία διανύουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο.

Την Τετάρτη τώρα, η Ίντερ (136) - δίχως περιθώρια για απώλειες - κοντράρεται με τη φιλόδοξη Τότεναμ στο Μεάτσα. Η αναγκαιότητα για τους βαθμούς είναι τεράστια και σίγουρα οι νερατζούρι είναι ένα επίπεδο πάνω ώστε να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο.  Για τον 2ο όμιλο, η Σάλκε (142) φιλοξενεί την ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι Γερμανοί ασφαλώς δεν είναι στα καλύτερά τους, ωστόσο το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία εντελώς ξεχωριστή υπόθεση. Από την άλλη οι Ισραηλινοί, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί καθώς μετράνε 2 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά η Σάλκε συγκεντρώνει τις πιθανότητες, κυρίως λόγω έδρας. Επίσης άσσος και η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (145), ενάντια στην Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι Κολομβιανοί βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο, έπειτα από την ήττα με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση. Σίγουρα η έδρα θα παίξει καταλυτικο ρόλο.

Και περνάμε στο πρόγραμμα της Πέμπτης και το Γιουρόπα Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα διπλό η Σεβίλλη (151) στο σπίτι της Καρπάτι Λιβ αφού οι Ισπανοί έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο πρωτάθλημα, προκειμένου να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Επίσης διπλό η Αϊντχόφεν (155), κόντρα στη Ντέμπρετσεν που αποτελεί τον «σάκο του μποξ» στον όμιλο. Κλάσεις ανώτεροι οι Ολλανδοί.. εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Τέλος διπλό η Γιουβέντους (168), με τη Σάλτσμπουργκ. Η μεγάλη κυρία φαίνεται να έχει βρει για τα καλά τον εαυτό της και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Οι Αυστριακοί αναμένεται να έχουν μία δύσκολη βραδιά.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.