Στοιχηματικές προβλέψεις τριημέρου: «Νυχτερίδες» και άλλα που θα περάσουν!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

«Νυχτερίδες»… και άλλα που θα περάσουν!

Ανάλογη συνέχεια με την πρεμιέρα είχαμε το «Ευρωπαϊκό τριήμερο» που μας πέρασε, με το απόλυτο στο Τσάμπιονς Λιγκ (Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Σάλκε). Ακόμη στο ταμείο μας πήγαν οι Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, Σεβίλλη και Αϊντχόφεν. Στα του νέου κουπονιού τώρα.

Από το Σαββατιάτικο πρόγραμμα, το Αννόβερο (252) υποδέχεται την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν σταθερότητα στο ξεκίνημα τους με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 6η θέση. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν καθόλου και δει εκτός έδρας.  Άσσος η πρόταση μας. Επίσης άσσος η Θέλτα (334) - η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σεκούντα Ντιβιζιόν -, κόντρα στη μέτρια Γρανάδα. Συνεχίζουμε με Ισπανία και Πριμέρα Ντιβιζιόν με τον άσσο της Βαλένθια (370) κόντρα στη Μαγιόρκα. Οι νυχτερίδες μάλιστα αναμένεται να έχουν εύκολο έργο καθώς η Μαγιόρκα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Τη Κυριακή τώρα, άσσος ο Παναιτωλικός (397) όπου φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας. Το απόλυτο μετράνε οι γηπεδούχοι εντός έδρας μέχρι στιγμής και πολύ δύσκολα θα χαλάσει το θετικό τους αυτό.  Στο Καμπιονάτο, η Λάτσιο (407) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η Κάλιαρι δεν την τρομάζει. Εύκολα ή δύσκολα οι λατσιάλι θα πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο, ώστε να κρατηθούν στην κορυφή. Άσσος και η Σεβίλλη (453) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αμφότερες κινούνται σε μέτριο αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο η δυναμική του «Σάντσεθ Πιθχουάν» θα κάνει την διαφορά.

Ολοκληρώνουμε με τις εκτιμήσεις μας για τις αναμετρήσεις της Δευτέρας. Η Γκέτεμποργκ (482) κοντράρεται με τη Τρέλεμποργκ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να βγουν στην Ευρώπη - αν και αντικειμενικά το έργο τους θεωρείται πολύ δύσκολο – και κατά συνέπεια θα ζητήσουν το τρίποντο πάση θυσία. Θα τους εμπιστευθούμε. Τέλος, χηνάρι στην αναμέτρηση της Λιντς (489) με την Κάρντιφ, την αμφίρροπη αυτή μάχη της Τσάμπιονσιπ που πολύ δύσκολα θα αναδείξει νικητή.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.