Παρουσίαση της Betoto

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

betoto

Η Betoto είναι μία θυγατρική εταιρεία της Bwin International με έδρα το Γιβραλτάρ και εμφανίστηκε στον κόσμο του ίντερνετ το 2003, προκειμένου, όπως αναγράφει και στην ιστοσελίδα της, να είναι «Προσαρμοσμένη στα μέτρα του Έλληνα χρήστη».

Πρόκειται για τον πρώτο on-line bookmaker και έχει κερδίσει την προτίμηση αρκετών Ελλήνων παικτών λόγω της αξιοπιστίας της, τις εξαιρετικές αποδόσεις της, τη χαμηλή γκανιότα της, τις υπηρεσίες ενημέρωσης που προφέρει, αλλά και τη λειτουργικότητά της. Κυρίως όμως την προτιμούν για το φιλικό της περιβάλλον προς τους Ελληνες παίκτες και για την τεράστια ποικιλία στοιχημάτων ελληνικού ενδιαφέροντος.

Οι υψηλές αποδόσεις, η μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων, η ταχύτητα και η ασφάλεια στις συναλλαγές καθώς και η αξιοπιστία, έχουν κάνει την Betoto την πρώτη δύναμη στο ελληνικό στοίχημα.

Στη Betoto έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, στα πρωταθλήματα της B' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, στο πρωτάθλημα μπάσκετ Α1 με πολλά ειδικά στοιχήματα, στα Ελληνικά πρωταθλήματα Βόλει και πόλο, ή σε άλλα μη αθλητικά γεγονότα όπως το Fame story, τις εκλογές, τη Eurovision και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Μάλιστα, όλα τα γεγονότα προς στοιχηματισμό προσφέρονται σε μονά αποδεκτά και υπάρχει η δωρεάν υπηρεσία αποστολής των αποτελεσµάτων των αγώνων που παίξατε µε SMS!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.