Στοιχηματικές προβλέψεις τριημέρου: Σανίδα σωτηρίας για «εφοπλιστές»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Σανίδα σωτηρίας για «εφοπλιστές»!

Άκρως ενδιαφέρον τριήμερο είναι αυτό που διανύουμε με πολλές δυνατές αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Αξίζει να επισημάνουμε, μακριά από τα μεγάλα φαβορί καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το Σαββατιάτικο πρόγραμμα λοιπόν, η Βέρντερ Βρέμης (138) υποδέχεται τη Νυρεμβέργη. Η ομάδα της Βρέμης φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά της το τελευταίο διάστημα και σίγουρα μπορεί να πάρει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της στη Μπουντεσλίγκα. Στη Πρέμιερ Λιγκ τώρα, οι ισόβαθμες στην 10η θέση Έβερτον (145) και Στόουκ κοντράρονται με μοναδικό σκοπό, την επιστροφή στις νίκες. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε θέση για θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Για να περάσουμε στα εντός συνόρων, ο Άρης (215) φιλοξενεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ατρόμητο. Οι κιτρινόμαυροι - παρότι ηττήθηκαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης - είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι έχουν στα μέτρα τους, τους Περιστεριώτες.

Τη Κυριακή τώρα, η Ηλιούπολη (291) αντιμετωπίζει τον κουρασμένο Διαγόρα από την υπερπροσπάθεια στο Κύπελλο. Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν (λόγω βροχόπτωσης) κι ασφαλώς αναμένονται πιο φρέσκοι. Στη γειτονική Τουρκία, η Καϊσέρισπορ (298) δοκιμάζεται στο σπίτι της Κασίμπασα. Εντελώς αντίθετη αγωνιστική πορεία για τις  δύο ομάδες, με την ουραγό και γηπεδούχο να μην έχει καμία τύχη. Συνεχίζοντας με τη Τουρκική Λίγκα, άσσος η Μπεσίκτας (341) ενάντια στη Σίβασπορ. Αμφότερες δεν είναι και στα καλύτερά τους - καθώς απέχουν καιρό από τις νίκες -, ωστόσο θα ρισκάρουμε στην έδρα!

Τέλος όσον αφορά τη Δευτέρα, η Μάλμε (359) δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για ανεπιτυχή αποτέλεσμα εκτός έδρας - ώστε να μείνει στην κορυφή - κόντρα στη Μπρομαποϊκάρνα, που παραμένει κοντά στους 3 μήνες χωρίς νίκη. Δυνατό διπλό. Ολοκληρώνοντας, άσσος η Μαγιόρκα (364) επί της Λεβάντε για τη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη - από το διπλό στο Μεστάγια και την ευρεία νίκη στο Κόπα Ντελ Ρέι - έχουν καθαρά το πάνω χέρι.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.