Στοίχημα: Ποιά online εταιρεία να επιλέξω;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ποιά online εταιρεία να επιλέξω;Βαρεθήκατε τις χαμηλές αποδόσεις του ΟΠΑΠ και πήρατε την απόφαση να παίξετε στοίχημα στο διαδίκτυο, αλλά δεν ξέρετε ποιά εταιρεία να επιλέξετε; Στο παρόν θέμα θα βρείτε την απάντηση που ψάχνετε!

Είναι αλήθεια ότι το online στοίχημα έχει πλέον ωριμάσει αρκετά ύστερα από αρκετά χρόνια ύπαρξής του και πλέον μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μονόδρομο για τον σοβαρό παίκτη. Εταιρείες για να ποντάρετε τα χρήματά σας υπάρχουν αρκετές, ωστόσο, προκειμένου να αποφύγετε τις «παγίδες», θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην αξιοπιστία, όσο και σε άλλα ζητήματα, όπως είναι π.χ. το ύψος των αποδόσεων, τα μπόνους εγγραφής  που προσφέρονται, αλλά και τα ψιλά γράμματα στους όρους χρήσης, που ορισμένες φορές δημιουργούν προβλήματα σε αρχάριους.

Φυσικά, δεν αρκεί να ψάξετε στο Google και να  στοιχηματίσετε στα... τυφλά τα χρήματά σας, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις το ενδεχόμενο να μπείτε σε περιπέτειες δεν είναι απίθανο. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, επιλέξαμε για εσάς πέντε ζεστές γωνιές στοιχηματισμού, που θα συναντήσετε 100% επαγγελματισμό, άριστη εξυπηρέτηση και βοήθεια, αλλά και μέγιστη αξιοπιστία. Παρακάτω παραθέτουμε τις τρεις επιλογές μας, σε τυχαία σειρά, με κάποιες από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο, που αποτελούν ιδανικό προορισμό για να ξεκινήσετε.

BETFAIR

Με την ίδρυσή της να έχει λάβει χώρα τον Αύγουστο του 1999, η Betfair είναι μια από τις πρώτες επιλογές για τον νέο ή έμπειρο παίκτη, που θέλει υψηλές αποδόσεις σε όλα τα δημοφιλή σπορ, αλλά και ευκολία. Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα www.betfair.com θα βρείτε μια εξαιρετική και λειτουργική πλατφόρμα στοιχηματισμού, ενώ έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε διάφορες τροποποιήσεις, σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το μπόνους που προσφέρεται είναι 100% μέχρι και 30 ευρώ και θα σας πιστωθεί αμέσως μετά το πρώτο μας στοίχημα, είτε αυτό είναι κερδισμένο, είτε χαμένο.

ΒΕΤ365

Μιλάμε για μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στοιχηματισμού στον κόσμο, που έχει πάνω από 3 εκατομμύρια πελάτες σε 200 διαφορετικές χώρες. Ο όμιλος έχει περισσότερους από 900 υπαλλήλους και η Bet365 είναι η 7η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία της Βρετανίας. Πέρα από το μπόνους που είναι εξαιρετικό (100% μέχρι 100 ευρώ), θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις συχνές και αρκετές προσφορές που ανακοινώνονται. Στοιχηματίστε με κλειστά μάτια!

BET-AT-HOME

Η ιστοσελίδα της Bet-at-home χαρακτηρίζεται από ευχρηστία και είναι άριστα δομημένη. Οι αποδόσεις  της βρίσκονται συνήθως στον μέσο όρο συγκριτικά με τους υπόλοιπους bookmakers, ωστόσο παρουσιάζει αρκετές φορές ευκαιρίες, που δεν πρόκειται να βρείτε αλλού. Μόνο καλά λόγια επίσης έχουμε να πούμε για την υποστήριξη πελατών, καθώς, αν χρειαστείτε βοήθεια, θα υπάρξει ανταπόκριση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ μπορείτε να κάνετε χρήση και του live-chat για πιο γρήγορες απαντήσεις. Το μπόνους 50% μέχρι 22 ευρώ είναι ικανοποιητικό, ενώ προσφέρεται και μπόνους 50 ευρώ καθημερινά σε τυχαίους χρήστες που είναι καταχωρημένοι στην ιστοσελίδα.

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

τωρα λογω νομοθεσιας δεν επιτρεπεται να παιξεις σε πολλες εταιρειες.Πλεον οι εταιρειες πρεπει να εχουν Α.Φ.Μ.
Για μενα την καλύτερη εταιρεια για στοιχημα θα την βρειτε [url]http://okoubanos.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD/]εδω[/url]
Η συγκεκριμενη εχει Α.Φ.Μ. και πολυ καλές αποδόσεις

pameinos1984
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η σωστη διευθυνση ειναι αυτη εδω : http://wp.me/P2YCqa-2A

pameinos1984
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.