Στοιχηματικές προβλέψεις τριημέρου: Τα περιθώρια πλέον «στενεύουν»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Τα περιθώρια πλέον «στενεύουν»!

Με την αγωνία να σκαρφαλώνει στο κατακόρυφο, διεξάγεται αυτό το τριήμερο η τέταρτη αγωνιστική τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ασφαλώς υπάρχει κι Ελληνικό ενδιαφέρον (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ), με πολύ δύσκολες αποστολές για όλους τους εκπροσώπους μας. Από την μεριά μας θα τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Τη Τρίτη, ο Παναθηναϊκός (100) δοκιμάζεται στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν και ασφαλώς το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το σίγουρο είναι ό,τι οι δύο ομάδες θα παίξουν κλειστά καθώς σε καμία περίπτωση δεν έχουν την πολυτέλεια του ρίσκου. Έτσι λοιπόν το UNDER είναι η ιδανικότερη επιλογή. Έπειτα, άσσος η Βέρντερ Βρέμης (103) που υποδέχεται την Τβέντε. Οι Γερμανοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικό. Η έδρα θα μετρήσει πολύ. Ολοκληρώνοντας, διπλό η Σάλκε (108) επί της Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και δεν έχουν καμία απολύτως τύχη για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αντίθετα οι Γερμανοί, τα πάνε περίφημα (2 νίκες) και το τρίποντο θα σημάνει μισή πρόκριση. Ασφαλώς και είναι στα μέτρα τους!

Όσον αφορά τώρα το πρόγραμμα της Τετάρτης, το 4 στα 4 αναζητά η Μπάγερν (136) στο σπίτι της Κλουζ. Οι Βαυαροί αναμφίβολα είναι κλάσεις ανώτεροι από τους Ρουμάνους κι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το ζητούμενο! Συνεχίζουμε με το χηνάρι της Οσέρ (139), που διασταυρώνει το ξίφος της με αυτό του Άγιαξ. Αμφίρροπη αναμέτρηση παρότι οι Γάλλοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρουν βαθμό, ουσιαστικά όμως παίζουν τα ρέστα τους. Στη Βραζιλία, άσσος η Κρουζέιρο (149) ενάντια στη Σάο Πάολο. Οι γηπεδούχοι πάνε ολοταχώς για τίτλο και δεν έχουν την δυνατότητα για στραβοπατήματα. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Τέλος την Πέμπτη, άσσος η Ντιναμό Κιέβου (160) κόντρα στην Άλκμααρ. Οι Ουκρανοί έσπασαν το ρόδι στο Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη αγωνιστική (1-2 την Άλκμααρ) και πλέον ψάχνουν διακαώς το 2 στα 2. Η έδρα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Άσσος και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (163) επί της Παλέρμο. Οι Ρώσοι -έχοντας τρεις νίκες - με άλλη μία σφραγίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα οι Ιταλοί είναι στα μέτρα τους. Δυνατός άσσος. Επίσης άσσος η Χετάφε (175) που τίθεται αντιμέτωπη με τη Στουτγάρδη. Πολύ δύσκολο έργο έχουν οι Ισπανοί, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο η έδρα, είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.