Στοιχηματικές προβλέψεις τριημέρου: Το ξέσπασμα του «κίτρινου υποβρύχιου»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Το ξέσπασμα του «κίτρινου υποβρύχιου»!

Μετά το Ευρωπαϊκό τριήμερο που μας πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις, συνεχίζουμε με το καθιερωμένο πρόγραμμα όπου περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγεται Σάββατο και Δευτέρα λόγω των εκλογών.

Το Σάββατο η ανεβασμένη των τελευταίων αγωνιστικών Νυρεμβέργη (241), υποδέχεται την Κολωνία με μοναδικό στόχο το 3 στα 3. Εντός είναι αρκετά δυνατή κι εκεί θα ρίξει το βάρος της. Άσσος. Επίσης άσσος η Μπλάκμπερν (245), ενάντια στη Γουίγκαν. Αμφότερες δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο διακαώς θέλουν τους τρεις βαθμούς. Λόγω έδρας ελαφρύ προβάδισμα έχουν τα ρόδα. Ολοκληρώνοντας, άσσος και η Μπολόνια (318) κόντρα στην Λέτσε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια, καθώς βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης. Η αναγκαιότητα είναι μεγάλη και θα στηριχθούμε σε αυτήν.

Όσον αφορά το Κυριακάτικο πρόγραμμα, άσσος η Κάρντιφ (375) με αντίπαλο την Σουόνσι στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ. Οι πρωτοπόροι και γηπεδούχοι πάνε τρένο κι εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσουν την μαχητική φιλοξενούμενη. Συνεχίζουμε με το διπλό της Ντόρτμουντ (388), που δοκιμάζεται στο σπίτι του Αννόβερο. Οι πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κι η απόδραση με το τρίποντο συγκεντρώνει τις πιθανότητες. Κλείνοντας, άσσος η Βιγιαρεάλ (405) που τίθεται αντιμέτωπη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το κίτρινο υποβρύχιο δεν έχει ασφαλώς την ψυχολογία - μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ -, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να ξεσπάσει.

Τέλος την Δευτέρα, διεξάγεται το δεύτερο μισό της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης (444), φιλοξενεί στο Κλεάνθης Βικελίδης την Λάρισα. Οι κιτρινόμαυροι είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά - παρά την άδικη ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ - κι αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Άσσος. Όπως επίσης άσσος η Σεβίλλη (453), που διασταυρώνει ξίφη με την Βαλένθια. Δυνατή αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, που οι Σεβιγιάνοι λόγω έδρας έχουν το προβάδισμα.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.