H Unibet σου προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μπόνους μέχρι και 250 ευρώ!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

H Unibet σου προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μπόνους μέχρι και 250 ευρώ!Η σούπερ προσφορά που αγαπήθηκε από όλους το 2009 επιστρέφει για λίγες ημέρες και φέτος από τη Unibet! Η συγκεκριμένη προσφορά είναι μοναδική καθώς δίνει την επιλογή σε ένα παίκτη να φέρει το μπόνους στα μέτρα του, επιλέγοντας ο ίδιος από 3 διαφορετικές εναλλακτικές προτάσεις αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες.

Έτσι, η Unibet προσφέρει 100% μπόνους έως 30 ευρώ σε όσους χρήστες θέλουν απλά να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της αλλά και 25% μπόνους μέχρι 250 ευρώ σε όσους είναι σίγουροι για την επιλογή τους να ξεκινήσουν να παίζουν στη Unibet. Και φυσικά, υπάρχει πάντα η "χρυσή τομή" για την πλειοψηφία των παικτών που είναι 50% μπόνους έως 100 ευρώ.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή καθώς επιλέγεις από τα 3 μπόνους αυτό που σου ταιριάζει και πραγματοποιείς την αρχική κατάθεση λαμβάνοντας το μπόνους που αντιστοιχεί στο μπόνους που επέλεξες. Ανεξαρτήτως ποια θα είναι η επιλογή του μπόνους αρχικής κατάθεσης, όλοι οι παίκτες βγαίνουν κερδισμένοι από τις κορυφαίες αποδόσεις και το μοναδικό live betting με δυνατότητα ca$h-in που επιπλέον προσφέρει όλους τους αγώνες της ελληνικής Σούπερ Λιγκ με τη μικρότερη γκανιότα της αγοράς.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.