Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε 4ήμερες χειμερινές αποδράσεις στο Saint Moritz!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε 4ήμερες χειμερινές αποδράσεις στο Saint Moritz της Ελβετίας!

Η betoto.com, η ελληνική εταιρία online στοιχήματος, το φετινό χειμώνα σας ταξιδεύει στην Ελβετία! Ο νέος χειμερινός διαγωνισμός της betoto.com μόλις ξεκίνησε! Με τρόπο απλό, εύκολο και γρήγορο έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα «υψηλών αποδόσεων». Γιατί όσο εσείς παίζετε με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα,  τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για μοναδικές χειμερινές αποδράσεις και πολλά άλλα πλούσια δώρα!

Λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση, απλά κάνοντας μια κατάθεση στο στοιχηματικό σας λογαριασμό και τοποθετώντας τουλάχιστον ένα αθλητικό στοίχημα, από τις 5 Νοεμβρίου 2010 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2011!  Μπείτε τώρα στο www.betoto.com/winter και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγάλο αυτό διαγωνισμό!

Δύο μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τετραήμερο ταξίδι στο μαγευτικό Saint Moritz της Ελβετίας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

10 ακόμα τυχεροί παίκτες της betoto.com, θα κερδίσουν από ένα iPhone 4!

Θέλετε να είστε και εσείς ένας από τους τυχερούς νικητές; Μπείτε στο παιχνίδι με τη betoto.com και αποδράστε... κοσμοπολίτικα!

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε, μην χάνετε χρόνο!

betoto.com - μπείτε στο παιχνίδι!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.