Στοιχηματικές προβλέψεις τριημέρου: Ξεκάθαρη η υπεροχή των «πετεινών»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ξεκάθαρη η υπεροχή των «πετεινών»!

Πλούσιο πρόγραμμα με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, περιλαμβάνει το τριημέρο. Εμείς γι ακόμη μία φορά έχουμε επιλέξει τα δυνατότερα σημεία, όπως τα έχουμε εκτιμήσει. Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγεται και αυτή τη φορά Σάββατο και Δευτέρα, λόγω των επαναληπτικών εκλογών.

Το Σάββατο, άσσος η Τότεναμ (151) που υποδέχεται την Μπλάκμπερν. Οι «πετεινοί», αναζητούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και σίγουρα η έδρα θα μετρήσει πολύ. Συνεχίζουμε με το διπλό του Ολυμπιακού (221), στο σπίτι του αξιόμαχου Εργοτέλη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο. Εύκολα ή δύσκολα θα αποδράσουν. Άσσος η Μονακό (246) ενάντια στην Αρλ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση κι ασφαλώς είναι ο αδύναμος κρίκος της κατηγορίας. Δυνατό σημείο.

Όσον αφορά το Κυριακάτικο πρόγραμμα, άσσος η Λουκέρνη (302) κόντρα στη Γκρασχόπερς. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη θέση - μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα - και οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτικοί αν δε θέλουν να πετάξουν στο… καλάθι των αχρήστων τη μέχρι τώρα προσπάθεια τους.  Συνεχίζουμε λατινοαμερικάνικα με τον άσσο της Ατλέτικο Γκοϊνιένσε (329), που κοντράρεται με την Παλμέϊρας. Η γηπεδούχος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση ήττας υποχωρεί στην επικίνδυνη ζώνη. Αξίζει το ρίσκο. Επίσης άσσος στο ντέρμπι του Μιλάνου, μεταξύ της Ίντερ (334) και της Μίλαν. Δυνατή αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ωστόσο η έδρα θα μετρήσει!

Τέλος την Δευτέρα, χηνάρι στην αναμέτρηση Ηρακλής (351) - Άρης. Αμφίρροπη κόντρα που δύσκολα θα ξεκολλήσει από την ισοπαλία, καθώς αναμένεται μία κλειστή μάχη. Έπειτα, άσσος η Σιένα (357) με την Γκροσέτο. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μακρυά από τον καλό τους εαυτό και οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι πλέον. Δυνατός άσσος κι αυτός!

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.