Στοιχηματικά προγνωστικά για το τριήμερο: Μικρά «διαμάντια»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Μικρά «διαμάντια»!

Χορταστικό πρόγραμμα έχει το τρέχον τριήμερο, με πληθώρα αναμετρήσεων, και κάτι μας λέει πως οι έδρες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο! Για αυτό και θα σας προτείνουμε τα πιο δυνατά από τα… μικρά διαμάντια.

Το Σάββατο, στα Πηγάδια φιλοξενεί η Ξάνθη (310) τον Πανσερραϊκό. Οι Ξανθιώτες αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο λόγω έδρας αν και το έργο τους θα είναι δύσκολο. Στο Σαμπιονά, άσσος η Παρί Σεν Ζερμέν (314) με την Καέν. Οι Παριζιάνοι πραγματοποιούν πολύ καλή χρονιά και βρίσκονται με αξιώσεις στην πρώτη τετράδα. Δυνατό σημείο! Στο Καμπιονάτο, άσσος η Μίλαν (329) κόντρα στη Φιορεντίνα. Οι Ροσονέρι ανέβηκαν στην κορυφή και θέλουν να διατηρηθούν σε αυτήν πάση θυσία. Δύσκολα θα χαλάσει.

Την Κυριακή, άσσος ο Λεβαδειακός (350) ενάντια στην Ηλιούπολη. Οι Βοιωτοί δεν έχουν περιθώρια και το τρίποντο είναι επιτακτικό. Άσσος και η Γουίμπλεντον (368) που μάχεται με την Κέτερινγκ. Οι πρωτοπόροι της Κόνφερενς βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δίκαια συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Κλείνοντας, άσσος η Λιλ (380) με αντίπαλο την Μονακό. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν με αξιώσεις την πρωτιά κι εύκολα ή δύσκολα θα προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς.

Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα της Δευτέρας ξεχωρίζει ο άσσος της Φενέρμπαχτσε (419) κόντρα στη Μπουκασπόρ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καυτή έδρα για τα… δόντια των αντιπάλων τους. Επίσης άσσος η Χετάφε (424) που υποδέχεται την Σαραγόσα. Αμφότερες δεν είναι στα καλύτερά τους, ωστόσο η ουραγός δεν συγκεντρώνει ουσιαστικές πιθανότητες για το θετικό αποτέλεσμα.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.