Στοίχημα: «Τα πάντα ρει»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

«Τα πάντα ρει»!

Εβδομάδα κομβικής σημασίας για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή που διανύουμε και σίγουρα τα πάντα είναι ρευστά. Το τελευταίο του χαρτί παίζει και ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Πριν προχωρήσουμε στις προτάσεις μας, να πούμε ότι αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ.

Την Τρίτη, ο Άγιαξ (101) φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Ο Αίαντας δεν έχει περιθώρια -σε αντίθεση με τους Μαδριλένους- και θα το ρισκάρουμε. Άσσος. Έπειτα, χηνάρι μεταξύ της Μπράγκα (103) και της Άρσεναλ. Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν οι Πορτογάλοι και ο βαθμός είναι στα μέτρα τους. Ολοκληρώνουμε με τον άσσο της Ρόμα (106) ενάντια στη Μπάγερν. Αμφότερες δεν είναι και στα καλύτερά τους, ωστόσο θα τολμήσουμε στην έδρα.

Τη Τετάρτη, άσσος η Ρούμπιν Καζάν (132) με αντίπαλο την Κοπεγχάγη. Να σπάσουν το ρόδι αναζητούν οι Ρώσοι προκειμένου να ελπίζουν σε κατάληψη της 3ης θέσης. Η έδρα θα μετρήσει πολύ. Συνεχίζουμε με το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (140) στο σπίτι της Ρέιντζερς. Οι κόκκινοι διάβολοι με τρίποντο θέτουν σοβαρά υποψηφιότητα για την πρωτιά του ομίλου. Τέλος, διπλό και η Μπενφίκα (143) επί της Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί είναι εντελώς αδιάφοροι και σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα των αετών, το σημείο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.