Προτάσεις στοιχήματος: Συμβουλευτείτε τον Nostradamus για να πάτε ταμείο!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Προτάσεις στοιχήματος: Συμβουλευτείτε τον Nostradamus για να πάτε ταμείο!

Μετά την αγωνιστική για το Champions League έρχεται Σαββατοκύριακο με πολλές αναμετρήσεις και επιλογές, όπου δεσπόζει το ντέρμπι που θα διεξαχθεί την Δευτέρα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ. Πάμε να δούμε τις προτάσεις.

Το Σάββατο στις Σέρρες ο τοπικός Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Άρη, αναμένουμε κλειστό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες δυσκολεύονται στο σκοράρισμα και το under 2.5 έχει τύχη.

Στην Ισπανία  η Σεβίλλη υποδέχεται την Χετάφε και έχει τον πρώτο λόγο να πάρει την νίκη λόγω της δυνατής της έδρα και την κακή κατάσταση που βρίσκεται η φιλοξενούμενη, η οποία προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες.

Στη Γερμανία θα προτείνουμε την νίκη της Μπάγερν επί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης διότι δείχνει με τις επιστροφές κάποιων παίκτων της να ανακάμπτει και με την βοήθεια της έδρας μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς που είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή, στο παιχνίδι ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Σαν Πάουλι, θα προτείνουμε τα πολλά γκολ και το over 2.5 αφού τα σκορ των δύο ομάδων πολύ συχνά ανοίγουν ενώ η άμυνα της γηπεδούχου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Στην Ολλανδία ο Άγιαξ προέρχεται από αρνητικά αποτέλεσμα αλλά απέναντι στη Φένλο έχει τον πρώτο λόγο να κάνει το διπλό μιας και η γηπεδούχος είναι πολύ κακή ομάδα με αμυντικές αδυναμίες.

Στην Βραζιλία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική με την πρωτοπόρο Φλουμινένσε να φιλοξενείται από την Παλμέιρας, η όποια είχε αγώνα την Πέμπτη για το Σουνταμερικάνα, όπου είχε ρίξει όλο το βάρος της τον τελευταίο καιρό κι έτσι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην δυναμική της Φλουμινένσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο άσσος της Λάτσιο επί της μέτριας Κατάνια δείχνει να έχει αξία αφού η Λάτσιο είναι  σοβαρή και παίρνει τα αποτελέσματα. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο άλλωστε είναι και ψηλά στην βαθμολογία του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Τέλος τη Δευτέρα, στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης που διεξάγεται στο Κάμπ Νου, πιστεύουμε ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν, οπότε θα προτείνουμε το goal-goal.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.