Στοίχημα: Η ώρα του «El Classico»!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Στοίχημα: Η ώρα του «El Classico»!

Πλήρης αγωνιστική δράση γι ακόμη ένα Σαββατοκύριακο που οι έδρες θα κάνουν την διαφορά. Εμείς ξεχωρίσαμε για όλους εσάς τα πιο δυνατά σημεία, πάντα κατά την άποψη μας και σας τα παραθέτουμε.

Ξεκινώντας από το Σαββατιάτικο πρόγραμμα, άσσος η Μαρσέιγ (322) που φιλοξενεί την Μονπελιέ. Ντέρμπι κορυφής που θα κριθεί στις λεπτομέρειες θα λέγανε πολλοί. Ωστόσο η πολύ δυνατή επίθεση των Μαρσεγιέζων εκτιμούμε πως θα τους δώσει το πολυπόθητο τρίποντο. Επίσης άσσος η Σεβίλλη (333) που διασταυρώνει ξίφη με την Χετάφε. Αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε τη προσοχή μας είναι πως εκτός οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν και για αυτό θεωρούμε πως δύσκολα θα αποκομίσουν κάτι θετικό. Ολοκληρώνοντας, άσσος η Γιουβέντους (334) που τίθεται αντιμέτωπη με την Φιορεντίνα. Ντέρμπι από τα παλιά αλλά μόνο στα χαρτιά για εμάς. Η Γιούβε αυτή την χρονική στιγμή είναι στα πολύ πάνω της και θα πάρει αυτό που θέλει!

Τη Κυριακή, άσσος ο ΠΑΟΚ (379) που προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα και απόψε έχει τη τύχη να ανακάμψει αφού υποδέχεται στην Τούμπα τον κατά τεκμήριο πιο αδύναμο Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος του Βορρά εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο. Άσσος και η Βαλένθια (414) επί της Αλμερία. Οι νυχτερίδες αδιαμφισβήτητα έχουν το προβάδισμα και μπορούν αυτό να το εξαργυρώσουν και εντός του αγωνιστικού χώρου. Άσσος και η Ρίβερ Πλέιτ (416) κόντρα στην Ολίμπο. Σε ανοδική πορεία η ιστορική ομάδα της Αργεντινής που έχει πραγματικά έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της.

Τέλος από Δευτέρα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο «el classico» της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μπαρτσελόνα (427) κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο το τίτλο και τα πάντα είναι ρευστά. Ωστόσο η μαγική ομάδα των Μπλαουγκράνα παίζει στο δικό της Καμπ Νου και στην εξαίρετη κατάσταση που βρίσκεται μπορεί να πάρει το τρίποντο απέναντι στους εξίσου καλούς Μαδριλένους. Σε κάθε περίπτωση η απόδοση του άσσου μας κλείνει το μάτι και για αυτό θα ρισκάρουμε σε αυτόν!

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.