Europa League με «χρώμα ελληνικό»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Europa League με «χρώμα Ελληνικό»!

Εβδομάδα Γιουρόπα Λιγκ αυτή που διανύουμε, με το Ελληνικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης έχουν δύσκολες αποστολές, ωστόσο τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Τετάρτης, άσσος η Μαρσέιγ (132) που υποδέχεται τη Ρεν. Οι Μαρσεγιέζοι πάτησαν κορυφή και με νίκη ανοίγουν την διαφορά. Μεγάλη ευκαιρία που δεν θα την αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Άσσος και η Ατλέτικο Μαδρίτης (135) ενάντια στον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι έχουν πολύ δύσκολο έργο και δεν έχουν πολλές πιθανότητες για κάτι θετικό. Ολοκληρώνουμε με το διπλό της Λεβερκούζεν (139) στο σπίτι της Ρόζενμποργκ. Δυνατή μάχη που τα πάντα είναι ρευστά, ωστόσο θα ρισκάρουμε στην ποιότητα των Γερμανών.

Από Πέμπτη, διπλό η Πόρτο (147) επί της Ραπίντ Βιέννης. Οι Πορτογάλοι είναι ανώτεροι και εύκολα ή δύσκολα θα αποδράσουν με το τρίποντο. Συνεχίζουμε με τον άσσο της Βιγιαρεάλ (151) με αντίπαλο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το κίτρινο υποβρύχιο δεν έχει περιθώρια και με όπλο την έδρα θα πάρει τους πολυπόθητους βαθμούς. Τέλος, άσσος ο ΠΑΟΚ (154) που φιλοξενεί στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ. Η δυναμική έδρα του «Δικέφαλου» αναμένεται να λυγίσει και τους Βέλγους.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.