Προτάσεις στοιχήματος: Επανέρχεται και πάλι στις επιτυχίες η Ρεάλ Μαδρίτης

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Απόλυτα επιτυχημένοι οι αγώνες των ελληνικών ομάδων για το Εuropa League, με το τεράστιο διπλό του Άρη στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο να κλέβει τις εντυπώσεις. Πάμε στις προτάσεις για το κουπόνι του Σαββατοκύριακου.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην  έδρα της Μπλάκπουλ και το over 2.5 έχει πολλές πιθανότητες αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν με την Μπλάκπουλ να έχει 12 στα 14 over 2.5.

H Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την ήττα από την αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην Βαλένθια. Οι «μερένχες» δύσκολα θα ξανακάνουν τέτοια κακή εμφάνιση.

Στην Ελβετία, στο παιχνίδι Βασιλεία – Γιούνγκ Μπόϊς πρώτη τύχη θα δώσουμε στο goal – goal μιας και οι δύο μπορούν να σκοράρουν. Η Βασιλεία έχει 13 στα 15 goal – goal ενώ η φιλοξενούμενη έχει 10 στα 15 goal-goal.

Την Κυριακή, η πρωτοπόρος Μαρσέιγ αγωνίζεται στην έδρα της Νις που είναι μέτρια ομάδα και εκτός φόρμας, οπότε η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς έστω και δύσκολα.

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη, με τις δύο ομάδες να κάνουν καλή χρονιά και να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Σημαντική τύχη έχει το goal – goal διότι και οι δύο τους έχουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν.

Μένουμε στην Ισπανία και στο παιχνίδι Μάλαγα – Σανταντέρ, με τους γηπεσούχους να είναι βελτιωμένοι με τον νέο προπονητή, αν και δεν μπορούν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτό το ματς ωστόσο έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τη Σανταντέρ που εκτός έδρας χάνεται, έχοντας 5 ήττες και μία μόνο ισοπαλία.

Στην Βραζιλία, η Φλουμινένσε προσφέρεται για συμπλήρωμα αφού με την νίκη επί της αδύναμης και υποβιβασμένης Γκουαράνι παίρνει το πρωτάθλημα.

Την Δευτέρα τέλος, η Πόρτο μπορεί να πάρει την νίκη κόντρα στη Σετουμπάλ και να καλύψει το χάντικαπ του ενός γκολ, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα και μια κλάση παραπάνω από τις υπόλοιπες του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. 

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.