Στοίχημα: Έδρες «καταλύτης»!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Λίβερπουλ

Άκρως αμφίρροπο το πρόγραμμα με πολύ δυνατές αναμετρήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα. Ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες που ξεχωρίζουν και σας τις παρουσιάζουμε.

Ξεκινώντας από το Σαββατιάτικο πρόγραμμα, άσσος η Βόλφσμπουργκ (234) ενάντια στη Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα δεν έχουν περιθώρια γι άλλα στραβοπατήματα και η νίκη φαντάζει επιτακτική. Διπλό στο σπίτι της Κασίμπασα (292) για την απαράδεκτη φέτος Γαλατασαράι, που έχει απογοητεύσει και τους πλέον ανεκτικούς φιλους της φέτος. Ολοκληρώνουμε με το διπλό της Μπάγερν (298), στο σπίτι της Σάλκε. Σε μάξιμουμ ανοδική πορεία οι Βαυαροί που έχουν καθαρά τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Την Κυριακή, άσσος η Σάντερλαντ (358) που τίθεται αντιμέτωπη με την Γουέστ Χαμ. Οι μαυρόγατες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και με αρωγό την υπολογίσιμη έδρα τους θα πάρουν το ζητούμενο. Άσσος όμως και η Ατλέτικο Παραναένσε (380), με την Αβάι αφού πρόκειται για ένα ακόμη ματς που, για εμάς τουλάχιστον, ο παράγοντας έδρα θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Διπλό τέλος η Γκενκ (389) με αντίπαλο την Γκέρμιναλ. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και η απόδραση με το τρίποντο στις αποσκευές της είναι το δίχως άλλο μονόδρομος.

Από τα ματς της Δευτέρας άσσος η Δόξα Δράμας (400) που κοντράρεται με την Ηλιούπολη. Δυνατή αναμέτρηση, όπως και να το δει κανείς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ωστόσο θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα μιας και η νίκη είναι ένα αποτέλεσμα που καθυστερεί πολύ για τη Δόξα και για αυτό είναι πλέον το μοναδικό ζητούμενο για αυτήν σε κάθε αναμέτρηση. Άσσος και η Λίβερπουλ (408) με αντίπαλο την Άστον Βίλα. Η κατρακύλα των «κόκκινων» δεν έχει τελειωμό και το παιχνίδι με τους «χωριάτες» θεωρούμε ότι θα τους δώσει την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια (θυμίζουμε ότι οι Άγγλοι όχι μόνο δε σταματάνε την αγωνιστική δράση τις γιορτές αλλά τουναντίον δίνουν απανωτά ματς!)

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.