Στοίχημα: Τέρμα τα «δίφραγκα»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Άλεξ Φέργκιουσον

Τα τελευταία τους χαρτιά παίζουν όλες οι ομάδες -αυτό το διήμερο-, προκειμένου να συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Τρίτης, άσσος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (106) που υποδέχεται την Βαλένθια. «Μάχη» κορυφής του 3ου ομίλου και οι «κόκκινοι διάβολοι» με σύμμαχο την έδρα αναμένεται να έχουν το πάνω χέρι. Άσσος και η Μπαρτσελόνα (107), ενάντια στη Ρούμπιν Καζάν. Οι Καταλανοί έχουν εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση, ωστόσο μέσα στο Καμπ Νου δεν θα επιτρέψουν στους Ρώσους να πανηγυρίσουν! Ολοκληρώνοντας, άσσος η Μπενφίκα (108) κόντρα στη Σάλκε. Οι «Αετοί» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και δεν τους ικανοποιεί κάτι λιγότερο από τους τρεις βαθμούς.

Την Τετάρτη, άσσος η Μίλαν (127) με αντίπαλο τον Άγιαξ. Αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας, ωστόσο οι «Μιλανέζοι» έχουν το προβάδισμα λόγω αγωνιστικής φόρμας. Επίσης άσσος η Μπάγερν (128), που κοντράρεται με τη Βασιλεία. Οι «Βαυαροί» με το όπλο της Αλλιάνζ Αρίνα, εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη 5η τους νίκη. Τέλος, άσσος η Σαχτάρ Ντόνετσκ (130) επί της Μπράγκα. Πολύ δυνατή αναμέτρηση, που τα πάντα είναι ρευστά. Μας αρέσει ωστόσο η απόδοση του άσσου και θα την προτιμήσουμε.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.