Στοίχημα: Μικρά αλλά σίγουρα!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μικρά αλλά σίγουρα!

Ιδιαίτερο το νέο πρόγραμμα που περιλαμβάνει αμφίρροπες μονομαχίες. Για ακόμη μία φορά οι έδρες θα κάνουν την διαφορά.

Το Σάββατο, άσσος η Αταλάντα (219) που κοντράρεται με την Αλμπινολέφε. Σε τροχιά ανόδου αναζητούν να κρατηθούν οι γηπεδούχοι και σίγουρα είναι στα μέτρα τους οι φιλοξενούμενοι. Άσσος και η Χαρτς (276) με αντίπαλο την Αμπερντίν. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η γηπεδούχος ενώ επιπλέον έχει φανεί πως έχει και τη τύχη με το μέρος της. Επίσης άσσος ο ΠΑΟΚ (305), που φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ηρακλή. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό περιθώριο πλέον και με τη δύναμη της έδρας θα πάρει τελικά το τρίποντο, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Όσον αφορά το Κυριακάτικο πρόγραμμα, η Φίτεσε (329) έχει δύσκολο έργο ενάντια στον Άγιαξ. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά πολύ δύσκολα θα στραβοπατήσουν σε αυτή την έδρα. Επίσης άσσος η Χέρτα (333), με αντίπαλο την Άουε. Η ομάδα του Βερολίνου έχει δύσκολο έργο ωστόσο η απόδοση του άσσου είναι πολύ καλή για να της γυρίσουμε τη πλάτη. Ολοκληρώνοντας, άσσος η Γιουβέντους (377) στο ντέρμπι του Καμπιονάτο (για εμάς ντέρμπι μόνο στα χαρτιά δεδομένης της παρούσας εικόνας των δύο ομάδων) με την Λάτσιο.

Την Δευτέρα, άσσος η Κότμπους (386) που υποδέχεται την πολύ μέτρια και για αυτό ακίνδυνη Ούνιον Βερολίνου, ενώ άσσος και η Βαλένθια (391) με αντίπαλο την Οσασούνα. Οι νυχτερίδες υπερτερούν σε όλες τις αγωνιστικές γραμμές και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το τρίποντο.

Γενναία ταμεία σε όλους!

Το άρθρο είναι μία ευγενική προσφορά του Κastelliotis.net – το El Classico του Betting advice!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.