Προγνωστικά για το στοίχημα: Θα βρέξει... γκολ στο Μπλάκπουλ-Τότεναμ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Θα βρέξει... γκολ στο Μπλάκπουλ - Τότεναμ

Ολοκληρώθηκαν και οι όμιλοι του Europa League με την Ελλάδα να έχει δύο εκπροσώπους στη φάση των 32, αφού η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε. Δεν τα πήγαμε άσχημα μπορούμε να πούμε, αν λάβουμε υπόψιν μας και τη δυσκολία των ομίλων που συμμετείχαν οι ομάδες μας. Έτσι, ανεβαίνουμε στην σχετική λίστα της Uefa και θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερες ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ας δούμε τις προτάσεις.

Το Σάββατο η ανεβασμένη Σάλκε υποδέχεται την Κολωνία που δυσκολεύεται εκτός έδρας σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους. Άλλωστε στα 2 τελευταία εντός κέρδισαν την Βέρντερ και την Μπάγερν με 4-0 και 2-0 αντίστοιχα. Η Σάλκε μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς.

Στην Ισπανία διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα. Μόνο νίκες εντός για την Εσπανιόλ, το ίδιο και η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, αλλά ότι και να πούμε για την φιλοξενούμενη ομάδα είναι λίγο. Οι «μπλαουγκράνα» διατηρούν ανέπαφη την εστία τους εδώ και έναν μήνα με απολογισμό στα γκολ 26-0. Έστω και δύσκολά η «Μπάρτσα» θα βρει τον τρόπο να πάρει την νίκη.

Στο ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μίλαν και τη Ρόμα, πρώτη τύχη θα δώσουμε στα πολλά τέρματα μιας και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν, αλλά και να δεχτούν σχετικά εύκολα το γκολ. Over 2.5 λοιπόν στο Μιλάνο.

Την Κυριακή στο Μπλάκπουλ-Τότεναμ θα έχουμε επίσης πολλά τέρματα με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Να σημειωθεί ότι η γηπεδούχος Μπλάκπουλ έχει συνολικά 12 στα 16 over 2.5 στο πρωτάθλημα. Έτσι, το over 2.5 αποτελεί ένα καλό σημείο.

Στην Αγγλία υπάρχει ένα ακόμα ντέρμπι, το Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση, με 5 αγώνες χωρίς νίκη, αλλά διαθέτουν καλό και ποιοτικό σύνολο, οπότε θεωρούμε ότι ίσως ήρθε η ώρα να επανέλθουν στις επιτυχίες. Η Μάντσεστερ δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη και η Τσέλσι είναι το φαβορί να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Πάμε στην Ιταλία και στο παιχνίδι Μπάρι-Παλέρμο. Η γηπεδούχος δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας με τίποτα και προέρχεται από 5 ήττες, ενώ στα 6 τελευταία έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ. Αντίθετα, η Παλέρμο κάνει καλή σεζόν μέχρι τώρα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, αφού είχε αποκλειστεί από την συνέχεια του Europa League. Η Παλέρμο μπορεί να πάρει έστω και δύσκολα αυτό το διπλό και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της έναντι της Μπάρι.

Τέλος, τη Δευτέρα, η δυνατή φέτος Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να πάρει την νίκη απέναντι στη μέτρια και εκτός φόρμας Έβερτον. Αν πάρει το τρίποντο, η Σίτι θα διατηρηθεί κοντά στην κορυφή.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.