Στοίχημα: Επιστροφή στα γήπεδα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Προτάσεις στοιχήματος: Επιστροφή στα γήπεδα

Επιστρέφουν στην δράση τα περισσότερα πρωταθλήματα μετά τις γιορτές μπαίνοντας στους γνωστούς μας ρυθμούς για το νέο έτος. Στην Αγγλία και στην Γαλλία υπάρχουν αναμετρήσεις για το κύπελλο ενώ σε Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία υπάρχει αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Ας δούμε τις προτάσεις μας.

Στο άδειο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη, έδειξε καλά στοιχεία ανάκαμψης παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο με την Ξάνθη όπου δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο. Ο Άρης έχει προβλήματα απουσιών κυρίως στην επίθεση, που ούτως η άλλως έχει πρόβλημα με 11 γκολ σε 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Στο Γαλλικό κύπελλο η Καέν υποδέχεται την Λυών σε μονό αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Η γηπεδούχος βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το κύπελλο μπορεί να θεωρηθεί πολυτέλεια ενώ η Λυών έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει στον θεσμό. Έτσι, μπορεί να πάρει την νίκη και την πρόκριση έστω και δύσκολα.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Λα Κορούνια. Η γηπεδούχος ομάδα  διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία με μόνο 15 γκολ σε 17 αγώνες ενώ η Μπαρτσελόνα την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Προφανώς, λοιπόν, το ενδεχόμενο να μην σκοράρει η Λα Κορούνια έχει πολλές πιθανότητες και το NO – GOAL απόκτα αξία.

Την Κυριακή στην Serie A η Κατάνια υποδέχεται την Ίντερ που έδειξε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο με τον νέο προπονητή Λεονάρντο στον πάγκο της κερδίζοντας με 3-1 την Νάπολι. Από την άλλη, η Κατάνια έχει περιορισμένες δυνατότητες και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη φόρα που δείχνει ότι έχει αποκτήσει η Ιντερ, η οποία είναι φαβορί για το πολύ καλής απόδοσης διπλό.

Στο κύπελλο Γαλλίας, η Εβιάν υποδέχεται την Μαρσέιγ. Η Εβιάν αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και βρίσκεται στην κορυφή ισοβαθμώντας με την Λε Μαν. Η Μαρσέιγ μπορεί να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της σε τέτοια παιχνίδια αλλά και τον ενθουσιασμό της Εβίαν, που μπορεί να της στοιχήσει, και να πάρει την νίκη-πρόκριση.

Στην Σουπερ Λιγκ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός μπορεί να περάσει ένα εύκολο απόγευμα στην Κέρκυρα αφού είναι ανώτερος από την γηπεδούχο και να μας δώσει ένα εύκολο διπλό.

Τέλος, τη Δευτέρα στην αναμέτρηση Χέρκουλες - Ατλέτικο Μαδρίτης, η φιλοξενούμενη μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα διότι η γηπεδούχος ομάδα φαίνεται να είναι επηρεασμένη από κάποια οικονομικά προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια. Η Ατλέτικο μπορεί να παιχτεί είτε Χ2 είτε σε Ασιατικό Χάντικαπ.

Καλή επιτυχία!

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.