Επανέρχεται στις νίκες η Μπάγερν, πολλά γκολ στο Ουντινέζε-Ίντερ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Επανέρχεται στις νίκες η Μπάγερν, πολλά γκολ στο Ουντινέζε-Ίντερ.

Βρισκόμαστε περίπου στο μέσο των περισσότερων πρωταθλημάτων και πολλές ομάδες δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει και να έχουν ξεκάθαρους στόχους. Το πρόγραμμα δεν έχει ξεκάθαρα φαβορί γι' αυτό έχει πολλές δυσκολίες. Ας δούμε τις προτάσεις μας...

Στη Γερμανία η Μπάγερν είναι ισχυρή στην έδρα της και μπορεί να πάρει μία εύκολη νίκη απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν, η οποία είναι μέτρια ομάδα και ειδικά εκτός έδρας που συνήθως χάνει.

Στο Βέλγιο η Βέστερλο υποδέχεται την Σιντ Τρούιντεν, που λόγω οικονομικών προβλημάτων αποδυναμώθηκε χάνοντας 4 παίκτες στην μεταγραφική περίοδο. Έτσι, η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει το τρίποντο.

Στην Ισπανία και στο Βαλένθια - Μάλαγα, το over 2.5 έχει σημαντική τύχη λόγω της καλής επιθετικής γραμμής της γηπεδούχου αλλά και του ανοικτού παιχνιδιού της Μάλαγα, που ανοίγει τα σκορ της πολύ συχνά.

Την Κυριακή, πολλά γκολ αναμένουμε και στο ματς Ουντινέζε - Ίντερ, με τις δύο ομάδες να δέχονται και να σκοράρουν γκολ πολύ εύκολα. Ενδεικτικά, στα 6 πιο πρόσφατα και των δύο έχουν μπει πάνω από 3 τέρματα. Over 2.5 λοιπόν.

Στην Super League η Καβάλα υποδέχεται τον Ηρακλή και μπορεί να πάρει την νίκη, αφού έχει επιστροφές σημαντικών παικτών που της έλειψαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Με τη βοήθεια της έδρας της, λοιπόν, και με δεδομένη την αστάθεια του Ηρακλή, μπορεί να περάσει ένα εύκολο απόγευμα.

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μαγιόρκα και μπορεί να κρατήσει το απόλυτο των νικών της στην έδρα της, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να την απειλήσει. Μάλιστα, οι «μερέχνες» έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν και με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

Τέλος, τη Δευτέρα η Τσέλσι μπορεί να πάρει την νίκη αν εκμεταλλευτεί την κούραση  και την κακή φόρμα της Μπόλτον.

Καλή επιτυχία.

www.betcatalog.gr: Τα πάντα για το στοίχημα - Καθημερινές προτάσεις

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.