Σταματήστε να παραπονιέστε για ένα bad beat

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

Σταματήστε να παραπονιέστε για ένα bad beat

Αν παίζετε διαδικτυακό πόκερ σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλούς να παραπονιούνται για bad beats. Αλλά πριν αρχίσετε κι εσείς να παραπονιέστε, σκεφτείτε και τα ακόλουθα.

Κατανοήστε τι είναι τα Bad Beats

Μπορεί να μην πρόκειται για bad beat αλλά για bad play (κακό παιχνίδι)

Αν ακούσετε τις ιστορίες για τα bad beats – πολύ συχνό φαινόμενο – τα bad beats είναι ουσιαστικά κακά παιχνίδια. Ένα bad beat εξ’ ορισμού είναι όταν έχετε τα χρήματά σας στο pot με την προοπτική ότι θα κερδίσετε και τελικά χάνετε. Αλλά αν κάνετε κακό παιχνίδι και χάσετε, δεν λέγεται bad beat – είναι απλά κακό παιχνίδι. Κοιτάξτε το συγκεκριμένο χέρι πόκερ που χάσατε και σιγουρευτείτε ότι σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού θεωρήσατε ότι θα κερδίσετε. Αν δεν το κάνατε, δεν έχετε τίποτα για να παραπονιέστε. Εστιάστε στο να κάνετε καλύτερα παιχνίδια και περιμένετε μέχρι να έρθει ένα πραγματικά bad beat για να παραπονηθείτε.

Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες έχουν bad beats

Αν παρακολουθείτε επαγγελματίες παίκτες στην τηλεόραση ή κατά τη διάρκεια διαδικτυακών τουρνουά, θα δείτε ότι έχουν bad beats σαν κι εσάς. Τα bad beats δε σας διαλέγουν και φυσικά δεν κάνουν διακρίσεις. Οποιοσδήποτε παίζει διαδικτυακό πόκερ για περισσότερο από μία μέρα θα μπορούσε να σας πει για αρκετά από τα bad beats που του έχουν τύχει. Μην αισθάνεστε ότι είστε άτυχος και ότι το πόκερ δεν είναι το κατάλληλο παιχνίδι για εσάς – τα bad beats συμβαίνουν στον καθένα και είναι απλά μέρος του παιχνιδιού.

Το Online Poker δε θα υπήρχε χωρίς τα Bad Beats

Ένας από τους λόγους για τον οποίο τόσοι άνθρωποι ελκύονται από το online poker είναι για τον ενθουσιασμό. Δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα που να συγκρίνεται με εκείνο που νιώθουν όταν κερδίζουν ένα παιχνίδι Texas Holdem ή Omaha Hi και κανονικά δε θα έπρεπε να έχουν κερδίσει. Ξέρετε τι είναι αυτό για τον αντίπαλό σας; Είναι ένα bad beat. Όποτε βιώνετε ένα bad beat, ο αντίπαλός σας βιώνει αυτό που κάνει το διαδικτυακό πόκερ τόσο δημοφιλές. Αν ξέρατε την έκβαση του παιχνιδιού πριν καν αυτό αρχίσει, θα συνεχίζατε να παίζετε πόκερ; Σίγουρα όχι, σωστά;

Όσο περισσότερα χέρια παίζετε διαδικτυακά, τόσο περισσότερα bad beats θα έχετε. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείτε να τα ελαχιστοποιείτε και να τα ξεπεράσετε εύκολα. Μη στέκεστε σε αυτά για πολλή ώρα, συνεχίστε αμέσως να παίζετε και κατανοήστε ότι τα bad beats είναι μέρος του παιχνιδιού και τυχαίνουν και στους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.